Media

Mariana Moculescu, drama trăită cu iubitul italian: “Am plecat din Iad”

Mariana Moculescu a revenit în România și încearcă să-și revină după o perioadă grea în care a trăit un adevărat coșmar. A avut viață grea cu iubitul ei italian, alături de care s-a schimbat enorm. Uitându-se în urmă, Mariana Moculescu spune că a avut o relație toxică.

Drama prin care a trăit Mariana Moculescu

O poveste frumoasă de dragoste s-a transformat într-o dramă pentru Mariana Moculescu. Fosta soție a lui Horia Moculescu s-a iubit cu un afacerist italian, însă ce părea a fi o relație împlinită a devenit un chin. Mariana Moculescu spune că a trăit un coșmar lângă un bărbat care era agresiv și foarte gelos.

Ea spune că iubitul ei a agresat-o de mai multe ori, motiv pentru care, la un moment dat l-a denunțat. S-a dus la carabinieri și a spus că o agresează.

Toți știau că relația lui e cu o femeie româncă. Existau prejudecăți. Când am făcut denunțul, toți s-au agitat: «Cum adică? O româncă ți-a făcut ție denunț și locuiește cu tine în casă? Asta e chiar culmea». I-am făcut denunț pentru agresivitatea asta, că mi-a pus mâna în gât. Nu de prima oară, nici de a doua oară, dar a treia oară deja a fost culminant, a spus Mariana Moculescu la Acces Direct.

După cinci ani de nefericire, Mariana Moculescu a pus punct relației cu italianul și s-a întors în țară. Ea spune că iubește liniștea și de aceea a revenit în țară.

Mariana Moculescu, drama trăită cu iubitul italian: “cea mai toxică persoană din viața mea”

Fiica ei, Nidia, îi este alături în dorința ei de a trece peste ce a fost rău și a-și face anumite intervenții de ordin estetic, care să-i redea încrederea în sine. Fosta soție a lui Horia Moculescu a spus că s-a îngrășat mult și își dorește să slăbească 10, 15 kilograme. Are tot suportul fiicei ei cu care s-a împăcat și care își dorește să o vadă fericită.

Alexandru Arșinel, declarații de pe patul de spital

Îmi doresc să mă reinventez, să-mi fac niște intervenții estetice. Mi-aș dori ceva, să fiu mai frumoasă, să reîntineresc. O intervenție de întinerire a feței, o liposcuție la burtică, niște acid hialuronic, puțin botox. Nidia este și ea alături de mine, își dorește foarte mult să vadă că ies din pasa asta proastă, a spus Mariana Moculescu.

Viața Marianei Moculescu s-a schimbat acum, de când a revenit în țară și se simte liberă din nou. Spune că și-ar dori o relație, pentru că este greu să fii singur pe termen lung, însă fuge de relațiile toxice.

Comments are closed.