Media

Marina Voica, de urgență la spital! Cum se simte acum artista

Marina Voica este una dintre cele mai cunoscute artiste de la noi din țară. Ultim perioadă a fost una extrem de dificilă pentru ea din cauza problemelor de sănătate care nu îi dau deloc pace. După operația la inimă de acum patru luni, cântăreața a ajuns din nou acum la spital, de urgență.

Marina Voica, dusă cu ambulanța la spital

Marina Voica trece printr-o perioadă extrem de dificilă. Celebra interpretă a Generației de Aur a ajuns la venerabila vârstă de 85 de ani și problemele de sănătate încep să-și spună cuvântul tot mai mult în ultima vreme, când a avut parte de lovituri mari în acest sens. Starea ei de sănătate se alterează tot mai mult.

Noaptea trecută, cântăreața a fost dusă, de urgență, cu ambulanța la spitalul din Câmpina. Nu se cunoaște exact cauza pentru care s-a ajuns atât de departe și cum se simte acum artista, dar cert este că a fost într-o stare destul de gravă dacă a avut nevoie de transport la spital.

Nu se știe dacă problemele ei actuale de sănătate sunt legate de problemele cardiace, dar se pare că este o situație dificilă.

Marina Voica, operată pe cord

În urmă cu patru luni, mai exact în luna mai, Marina Voica a trecut prin cea mai grea experiență a vieții sale. Celebra cântăreață a fost operată pe cord la o clinică privată din Braşov. A fost o operație extrem de grea, cu multe riscuri, mai ales că Marina are o vârstă extrem de înaintată.

Operația a fost una reușită și un miracol pentru medici, dar și pentru artistă, care nu a fost deloc optimistă înainte de intervenție. Solista a fost operată la o clinică de specialitate din Brașov, iar după șapte zile a fost externată și a continuat recuperarea acasă. Avea probleme cardiace de ani buni, dar le-a tot amânat și, în final, a ajuns pe masa de operație.

„Este greu să vorbești despre o mare minune care s-a întâmplat aici: o operaţie pe inimă foarte grea, la o femeie de 84 de ani. Nu mă condamnați că vreau să trăiesc.

Echipa spitalului şi doctorul Zoltan Galajda au făcut o operă de artă pe inima mea. N-am cuvinte, adevărată artă”, spunea Marina Voica, după ce a fost externată din spital.

Artista a lăsat impresia că se simte bine și chiar a revenit pe scenă, locul în cre se simte cel mai bine. Artista din generația de aur a cântat live și i-a transmis un mesaj plin de recunoștință chirurgului care i-a salvat viaţa.

 

Comments are closed.