Media

Marina Voica, despre tragica sa poveste de dragoste. O boală nemiloasă i-a luat tot ce avea: bărbatul vieții sale

Marina Voica este una dintre cele mai iubite și cunoscute artiste de la noi din țară. Reprezintă cu onoare generația de aur a muzicii ușoare românești și, chiar dacă are 85 de ani, a rămas la fel de plină de viață și cu poftă de muncă. Totuși, viața ei nu a fost deloc roz și a fost supusă multor încercări grele. Cea mai mare suferință i-a adus-o pierderea marii sale iubiri.

Cancerul i-a luat iubirea Marinei Voica

Marina Voica se numără printre cele mai iubite artiste ale acestei țări. A ajuns la venerabila vârstă de 85 de ani și reprezintă țara noastră cu mândrie, fiind una dintre legendele muzicii ușoare. La timp de bătrânețe se menține încă tânără la suflet, deși a avut multe greutăți.

Viața nu a fost deloc ușoară pentru Marina Voica. Celebra artistă a avut mai multe relații de iubire, care au eșuat dureros. Prima ei dragoste a trăit-o când era foarte tânără și a decis să se căsătorească imediat. Lucrurile nu au rezistat prea mult și au ajuns la divorț în scurt timp, îndrăgostindu-se deja de un alt bărbat care avea să o facă cea mai fericită femeie.

Marina Voica a cunoscut un tânăr medic cu care s-a căsătorit și a ales să plece în Germania, unde și-au continuat amândoi carierele. La scurt timp, doctorul Teodorescu se îmbolnăvește de un cancer incurabil și iubirea lor capătă un alt sens. Medicii nu i-au mai dat prea multe speranțe după operație, dar ei au continuat să spere. După 17 ani în care și-au fost alături la bine și greu, povestea lor s-a sfârșit. Medicul a murit, iar Marina a rămas să-l plângă tot restul vieții.

Ce face Marina la 85 de ani

Marina Voica, pe numele ei real Marina Alexandrovna Nicolskaia, a ajuns la venerabila vârstă de 85 de ani. Deși a avut multe probleme de sănătate în ultima perioadă și a ajuns la spital de câteva ori, nu renunță la obiceiurile sale și nu se dă deloc bătută.

Un lucru care uimește pe toată lumea este faptul că, deși a ajuns la o vârstă înaintată, Marina Voica încă șofează. Artista spune că de 40 de ani este șoferiță și chiar îi place această activitate la care nu are de gând să renunțe prea curând. Îi place să se descurce singură și nu vrea să apeleze la nimeni când vrea să meargă undeva.

„Sigur, mă duc cu mașina că sunt leneșă. De 40 de ani conduc. La Breaza am totul aproape, piața, magazine, chiar și un spital”, a mărturisit artista care tocmai s-a mutat la Breaza.

Comments are closed.