Media

Marina Voica, operată de urgență la 84 de ani! Cum se simte artista după intervenția pe cord

Marina Voica este una dintre cele mai cunoscute artiste din țara noastră. Celebra cântăreață face parte din generația de aur a muzicii pop-soul românești și a scris istorie în cariera sa. De ceva timp, ea s-a simțit rău și a avut nevoie de ajutor din partea medicilor. A fost operată pe cord la 84 de ani și acum se recuperează.

Marina Voica, operată pe cord

Marina Voica a ajuns la venerabila vârstă de 84 de ani. Problemele de sănătate nu au ocolit-o nici pe celebra cântăreață, motiv pentru care a avut nevoie de o operație urgentă la inimă. Având o vârstă înaintată, mai mulți specialiști din țară au refuzat să o opereze, dar o clinică din Brașov a făcut minuni pentru ea.

Operația a fost necesară, pentru că Marina Voica a avea leziuni severe la două dintre valvele inimii, iar viața îi era pusă în pericol. Cântăreaţa aşteaptă acum să se recupereze ca să îşi poată relua viaţa în adevăratul sens al cuvântului. Ea este foarte optimistă și este convinsă că totul va fi bine, pentru că are o dorință mare să trăiască și este foarte ambițioasă.

Marina Voica le este foarte recunoscătoare medicilor care au operat-o, precum și restului echipei, pentru că toți au dat dovadă de profesionalism și au reușit să facă o operație de mare succes, deși riscurile erau mari, având în vedere că are o vârstă înaintată și mulți medici nu au avut curaj să se bage în așa ceva .  Artista mărturisește că nu s-a recuperat complet, dar speră să se refacă cât poate de repede, pentru că vrea să se reîntoarcă la activitățile ei.

„Este greu să vorbeşti despre o mare minune care s-a întâmplat aici: o operaţie pe inimă foarte grea, la o femeie de 84 de ani. Nu mă condamnaţi că vreau să trăiesc! Echipa spitalului şi doctorul Zoltan Galajda au făcut o operă de artă pe inima mea. N-am cuvinte, adevărată artă. S-au purtat excepţional, cu profesionalism şi răbdare. Eu am încercat să nu creez dificultăţi. A fost greu. Nu sunt încă restabilită complet, dar o să încep încet, încet. Sper să mă refac cât mai repede. Mulţumesc echipei care a făcut din inima mea una aproape nouă. O operaţie extraordinară”, a spus artista.

Comments are closed.