Media

Marius Elisei – viața după divorțul de Oana Roman. Ce vis vrea să-și îndeplinească anul acesta

Marius Elisei a divorțat de Oana Roman și privește înainte. Bărbatul este liber de contract și pare împăcat cu decizia de a se separa de fiica lui Petre Roman. Cei doi au format unul dintre cele mai apreciate cupluri din lumea mondenă. Din nefericire, neînțelegerile dintre ei au dus la o despărțire urmată de un divorț. După despărțire au apărut zvonuri cum că Marius ar avea pe altcineva.

Marius Elisei – viața după divorțul de Oana Roman

Din luna decembrie a anului trecut, Marius Elisei a plecat de acasă, iar Oana spunea atunci că el nu-i mai vorbește. Părea că decizia de despărțire a plecat de la el, însă ulterior cei doi au ajuns la o înțelegere. Au fost voci care au spus că Marius are pe altcineva, dar Oana nu a comentat niciodată acest aspect.

Cei doi au divorțat la notar, iar la scurt timp, au făcut un video prin care au anunțat despărțirea definitivă și au făcut anumite clarificări.

Fostul soț al Oanei Roman a spus că își imaginează că sunt persoane care că el își va reface repede viața cu o altă relație, dar că nu este deloc așa. Marius Elisei a precizat că a început anul cu un vis pe care vrea să-l îndeplinească până la finalul lui 2021.

Mie nu îmi stă momentan gândul, bănuiesc că asta se speculează, că îmi voi reface repede viața. Am început noul an cu un vis, pe care mi-l doresc să îl îndeplinesc până la finalul anului. Nu îmi stă capul să îmi fac o nouă viață, cu toate că fiecare are dreptul să își vadă de viață, să simtă fericirea și bucuria pe care și-o dorește, a declarat Marius Elisei.

Divorțul nu a fost ușor pentru niciunul dintre ei, iar asta s-a văzut și din modul în care au vorbit despre separare.

Oana Roman cu ochii în lacrimi după divorțul de Marius Elisei

Oana Roman avea lacrimi în ochi, dar și Marius Elisei părea destul de afectat. Oana a precizat că va reveni la numele pe care îl avea înainte de căsătorie, iar fiica lor va purta atât numele ei cât și numele lui.

Marius este un om liber și face cum crede. Eu voi rămâne cu numele meu de fată. Izabela va rămâne cu numele amândurora, ceea ce cred că este foarte important. Speră să înțelegeți că nu este cazul de acum încolo să mai speculăm. Cred că este cel mai frumos lucru pe care puteam să îl facem, să ieșim amândoi și să vorbim cu voi, a spus Oana Roman.

Oana Roman și Marius Elisei au fost împreună șapte ani, timp în care au făcut și un copil de care amândoi sunt foarte mândri. Cei doi au divorțat în luna februarie 2021, la notar.

Comments are closed.