Magazin

Marte în Fecioară din 29 iulie 2021. Evenimentul care face prăpăd în viața unor zodii

Marte în Fecioară din 29 iulie 2021. Care sunt zodiile cele mai afectate
Marte intră în Fecioară din 29 iulie 2021, moment care poate produce o serie de tensiuni în viețile tuturor. Totuși, doar anumite zodii vor fi marcate cu adevărat de această mișcare ce va produce o mulțime de schimbări pe toate planurile. Află dacăte numeri printre nativii care vor avea parte de suprize.

Zodiile și Marte în Fecioară

Intrarea Planetei Marte în zodia Fecioară de la 29 iulie aduce atât avantaje, cât și dezavantaje pentru zodii. Pentru Berbeci, acest eveniment aduce anumite dificultăți în felul în care comunică. Cei din jur nu vor înțelege prea bine ce vor să le zică nativii acestei zodii și de aici vor porni tot felul de scandaluri.

Horoscop lunar august 2021. Dificultăți pentru toate zodiile

Chiar dacă nu aveți intenții rele, mesajul vostru va părea dur. Totul este din cauza atitudinii voastre dure, care îi disperă pe cei apropiați. Cel mai bine este să ascultați părerile lor și să luați măsuri, pentru că nu au nimic personal cu voi.

Balanțele nu pot renunța sub nicio formă la convingerile lor ferme pe anumite teme și le place mai mult decât niciodată să se contrazică. Deși nu este un subiect serios, vor să aibă dreptate și să li se spună că știu despre ce vorbesc. Se vor produce situații care le vor da peste cap toate principiile și acest lucru îi va demoraliza foarte mult, chiar când începuseră să capete ceva încredere în ei.

Mercur intră în Leu pe 28 iulie. Ce zodii vor fi foarte afectate

Zodiile surprinse de evenimentul din 29 iulie

Săgetătorii trebuie să aibă mare grijă cum acționează în raport cu familia, ce fel de minciuni îndrugă atunci când se descoperă că au făcut anumite greșeli. Deși ar fi mai simplu să vă recunoașteți greșeala și să spuneți adevărul, preferați să complicați lucrurile și să mințiți, chiar dacă situația reală tot va ieși la iveală până la urmă. Niciodată nu ați fost buni la minciuni și nici de data aceasta nu veți avea succes.

Peștii s-ar putea să aibă parte de o mică criză pe plan sentimental. Fie descoperă că au fost înșelați, fie partenerul de viață vrea pur și simplu să ia o pauză de la tot. Chiar dacă nu au fost semne de despărțire până acum, cel de lângă voi a ajuns la concluzia că îi este mai bine singur și că nu merită să mai lungească lucrurile, când destinația nu pare a fi cea la care visa.

Comments are closed.