Media

Marte intră în Capricorn. Evenimentul de la 24 Ianuarie schimbă tot pentru patru zodii

Planeta Marte intră în zodia Capricorn pe 24 ianuarie 2022. Este unul dintre cele mai puternice evenimente astrologice ale acestui an, care aduce numeroase schimbări pe toate planurile. Patru dintre zodii vor fi extrem de afectate de această mișcare.

Marte în Capricorn și zodiile

Planeta Marte intră în zodia Capricorn la 24 ianuarie. Acest eveniment va produce schimbări în viața tuturor zodiilor, dar sunt vizate patru dintre ele. Unii dintre acești nativi sunt cei din zodia Taur, care se vor lovi de multe tensiuni.

Vezi și: 3 zodii care vor simți efectele benefice ale Lunii pline în Rac

Taurii trebuie să lucreze mult la comportamentul lor, care lasă de dorit în ultima perioadă. Vor deveni tot mai irascibili din 24 ianuarie, dar trebuie să ia măsuri, pentru că lucrurile pot evolua din rău în mai rău și cei din jur nu le vor mai suporta toanele. Unele probleme sentimentale le pot strica orice chef, inclusiv cel de muncă.

Citește și: Cea mai rea lună din 2022 în funcție de zodii. Mihai Voropchievici avertizează

Fecioarele sunt și ele zbuciumate din cauza acestui fenomen. Își pun tot soiul de întrebări și sunt frământate de anumite chestiuni pe care nu reușesc să le înțeleagă, oricât de mult ar medita asupra lor. Sunt stresați și asta se poate observa dintr-o simplă discuție cu aceștia.

Zodii afectate de Mercur în Capricorn

Capricornii sunt pe cai mari în această perioadă, dar nu trebuie să se culce pe-o ureche. Ar fi bine să vă mențineți ritmul de lucru și să nu vi se urce la cap succesul, pentru că poate fi trecător. Este indicat să profiți de clipă și să te bucuri de reușitele tale, dar mai trist este să pici deodată și eșecul să te ia prin surprindere.

Peștii își vor da seama de adevărata lor valoare și acesta va fi punctul de maximă intensitate în care vor ajunge. Ajung la concluzia că sunt mai puternici decât credeau și asta le va spori mult încrederea în sine. Aceștia vor fi tensionați, tocmai ca să schimbe ceva în viața lor sau ca să accepte schimbarea, pentru că emoțiile îi copleșesc deseori.

Comments are closed.