Știri externe

Meghan Markle a născut! Ce nume poartă fiica ei și a prințului Harry

Meghan Markle și prințul Harry au anunțat nașterea fiicei lor care se numește Lilibet Diana, după numele reginei Elisabeta a doua dar și a mamei lui Harry.

Fiica prințului Harry și a lui Meghan Markle este a 11 a strănepoată a reginei Elisabeta

Cuplul a anunțat că Lilibet-Diana Mountbatten Windsor s-a născut vineri, la un spital din Santa Barbara, California, în jurul orei locale 11:40.

Atât mama cât și bebelușul se află într-o stare bună de sănătate. Cei doi părinți ai micuței Lilibet Diana au ținut să le mulțumească tuturor fanilor care le-au transmis gânduri bune.

„Suntem recunoscători pentru iubirea și rugăciunile pentru noi de pe tot globul. Vă mulțumim pentru bunătatea și sprijinul vostru în această perioadă foarte specială pentru familia noastră”, au transmis Harry și Meghan.

Fiica lui Harry și Meghan este a 11-a strănepoată a Reginei Elisabeta a II-a și este a opta în linia de succesiune la tronul Marii Britanii și Irlandei de Nord și al celorlalte țări al cărei șef de stat este Elisabeta a II-a. Fetița a primit numele de Lilibet, acesta fiind un alint pe care răposatul prinț Philip i l-a atribuit reginei în tinerețe.

Comments are closed.