Știri externe

Meghan Markle, comportament deplasat! Ce gesturi rușinoase face ducesa după ce consumă alcool

Meghan Markle și prințul Harry sunt două dintre cele mai interesante personaje. Cei doi rămân în atenția publicului chiar dacă nu mai fac parte din Casa Regală. Un secret foarte rușinos a ieșit acum la iveală: ducesa are un comportament ieșit din comun când consumă alcool.

Meghan Markle își iese din minți când bea

Ducesa Meghan Markle este cu adevărat o imagine pentru lumea întreagă. Este implicată în diferite activități importante, militează pentru drepturile omului și este iubită de mulți, dar, inainte de toate, este OM. A recunoscut public ce defecte are și ce și-ar dori să schimbe la ea, lucru interpretat greșit de unii.

Vezi și: Meghan Markle, în stare de șoc. Tatăl ei a suferit un accident vascular cerebral

Gurile rele spun că ducesa începe să revină la viața pe care o avea înainte să se căsătorească cu prințul Harry, dar alții o apreciază pentru sinceritate. Aceasta a prezentat o listă cu rezoluțiile ei pentru anul 2022, printre care și rezolvarea unei probleme provocate de alcool.

De Anul Nou, Meghan a recunoscut că vrea să nu își mai roadă unghiile, să alerge un maraton și să nu mai înjure după „câteva pahare” de alcool. Este conștientă că gesturile eu nu sunt demne de o femeie și mai ales de una cu o asemenea imagine, dar nu îi este Rușine cu ea însăși și a învățat să se accepte.

„Aleargă un maraton. Nu-mi mai roade unghiile. Nu mai înjura. Reînvățați franceza. Acestea se află pe lista mea de rezoluții de Anul Nou aproape în fiecare an (de fapt, în fiecare an).”, spunea Meghan.

Meghan și Harry nu sunt doriți la Casa Regală

Familia Regală consideră că Prințul Harry și Meghan Markle au distrus standardele Palatului Buckingham. Un expert regal spune că au avut apariții jenante în ultima perioadă, au vorbit prea mult despre sentimentele lor și s-au expus prea mult, motiv pentru care s-au îndepărtat prea mult de modelul celor din Casa Regală.

Un alt expert regal a precizat că prințul Harry se comportă bizar de când s-a întors de la Jubileul de Platină, lucru ce nu îi aduce deloc cinste.

Comments are closed.