Știri externe

Meghan Markle, în stare de șoc. Tatăl ei a suferit un accident vascular cerebral

Meghan Markle trece prin clipe de groază în acest moment. Tatăl ducesei a suferit un accident vascular cerebral în urmă cu puțin timp și a ajuns de urgență a spital. Starea acestuia ar fi una extrem de gravă și toată familia este speriată după cele întâmplate.

Tatăl lui Meghan Markle a suferit un AVC

Familia lui Meghan Markle trece prin momente grele, după ce tatăl lui Meghan a ajuns la spital în stare extrem de gravă. Imediat după ce au apărut simptomele, Thomas Markle a fost transportat de urgență la un spital în San Francisco, SUA, el aflându-se în Rosario, Mexic.

Familia a fost cea care a chemat ajutoare când a remarcat că se întâmplă ceva cu bărbatul în vârstă de 77 de ani. Fiul acestuia era acasă atunci, iar ulterior a fost supravegheat de fiica sa cea mare.

Tot ea a fost cea care a dezvăluit ce s-a întâmplat pentru cotidianul The Sun. Conform acestei surse, întreaga familie este răpusă de durere și se roagă pentru o minune.

Bărbatul nu ar mai putea vorbi

Se pare că tatăl ducesei nu a putut ajunge singur la mașină și a avut nevoie de oxigen. Așa cum este întâlnit la AVC, i-a fost luată abilitatea de a merge, dar și de a vorbi. Acesta ar transmite mesaje doar scrise pe hârtie, pentru că nu poate rosti cuvinte clar.

Ducesa nu a făcut nicio declarație despre acest subiect până acum, dar cu siguranță este afectată de cele întâmplate. Meghan și tatăl ei au avut o relație destul de tensionată în ultima perioadă. După ce fiica sa s-a căsătorit cu prințul Harry, Thomas a publicat o scrisoare de la aceasta, ocazie cu care a făcut mai multe jigniri la adresa Casei Regale. Nu se știe dacă cei doi mai păstrează legătura de atunci, dar ducesa alesese să se îndepărteze.

 

Comments are closed.