Magazin

Mercur iese din Retrograd la 23 iunie. Ce se va întâmpla cu zodiile după această dată

Mercur este Retrograd până la data de 23 iunie. Din acea dată, lucrurile se schimbă complet pentru zodii. Toți nativii vor resimți schimbările și vor avea parte de surprize interesante pe toate planurile. Există și ceva probleme, dar care vor fi rezolvate foarte ușor.

Scăpăm de Mercur retrograd pe 23 iunie

Mercur retrograd aduce, de cele mai multe ori, ghinion și data de 23 de iunie este un motiv de bucurie pentru toate zodiile. Astfel, din această zi, această mișcare ne face foarte atenți, curioși, curioși, vrem să știm multe lucruri. Simțim nevoia să ne reinventăm, să descoperim tot mai multe lucruri la noi și să încercăm lucruri la care nu ne-am fi gândit până acum.

Vor exista în această perioadă persoane care, după trecerea de la Retrograd, vor fi ceva mai agresive verbal și cu greu vor cădea la o înțelegere cu cei din jur. Nu le dați atenție, pentru că știți ce trebuie să faceți, deoarece inteligența și curiozitatea voastră intelectuală sunt acum în creștere.

Vezi și: Horoscop special iulie 2021. Cele mai norocoase zodii ale lunii

Încercați să nu luați decizii importante în aceste zile, când Mercur iese din Retrograd, pentru că v-ați putea răzgândi foarte ușor. Ai putea fi chiar mai sensibil la ceea ce cred alții despre tine, dar vă veți convinge rapid că nu merită să puneți nimic la suflet.

Schimbări pentru toate zodiile din 23 iunie

Ieșirea lui Mercur din Retrograd nu aduce decât avantaje pentru toate zodiile. Chiar dacă schimbarea aceasta ne oferă șansa să ne odihnim, să ne ocupăm de noi și de sănătatea noastră, există riscul de a fi ceva mai delăsători. Din cauza atitudinii noastre, riscăm să pierdem din vedere detaliile importante.

Citește aici: Jupiter Retrograd în Pești. Ce se întâmplă cu zodiile din 20 iunie

Energia de care dispui îți generează capacitatea de a fi foarte diplomat, capabil să obții compasiune în rândul celor din jur. Relația ta atât cu prietenii și colegii de muncă, cât și cu persoana iubită, va cunoaște o schimbare foarte interesantă. Te vei simți mai important și vei simți apreciere și din partea celor dragi.

Multe conflicte emoționale pot fi rezolvate dacă te decizi să intri în contact cu copilul tău interior. Dacă lași, pentru o vreme, supărările și problemele deoparte și te dedici exclusiv ție, vei vedea cât este de bine și cum se simte această stare nouă.

Comments are closed.