Magazin

Mercur intră în Leu pe 28 iulie. Ce zodii vor fi foarte afectate

La data de 28 iulie are loc un eveniment astral extrem de important. Mai exact, planeta Mercur intră în zodia Leu și produce o mulțime de schimbări pentru unele zodii. Unii nativi vor fi foarte afectați și vor realiza că mai bine sunt atenți la ce se petrece în jurul lor decât să lase lucruile să vină de la sine.

Mercur în Leu, 28 iulie

Mercur retrograd va aduce schimbări importante mai ales în ceea ce privește relațiile de iubire. Pentru unele zodii va urma o perioadă de decepții, despărțiri și tristețe, dar și de reînnoire și vindecare. Vor realiza că au pierdut mult timp lângă persoanele nepotrivite, dar acest eveniment îi va aduce pe drumul cel bun.

Mercur retrograd obligă chiar toate zodiile să-și revizuiască anumite decizii legate de relația lor de iubire. Nu luați decizii pripite, gândiți-vă bine înainte de a face orice pas.

Lună Plină în Vărsător. Ce zodii vor fi afectate de mișcarea din 24 iulie

Mercur este cunoscută în astrologie drept planeta înțelepciunii, ceea ce înseamnă că pe Gemeni și Raci îi va face mai responsabili, mai înțelepți și mai atenți la persoanele din jurul lor și nevoile acestora. Chiar dacă li se pare că relația cu ceilalți nu mai este la fel, nu trebuie să dea vina pe acele persoane, ci să ia măsuri în ceea ce privește comportamentul lor, care lasă de dorit.

Zodii afectate de Mercur în Leu

Capricornii vor afla în această perioadă câteva răspunsuri pe care le așteptau foarte mult din punct de vedere profesional. Se gândesc să își schimbe locul de muncă și au optat deja pentru ceva nou, doar că nu se grăbesc până când nu găsesc cea mai bună ofertă. Au suferit mult din cauza frustrărilor provocate de lipsa banilor și speră că acum vor avea ceva mai mult noroc.

Mercur în Leu de pe 28 iulie mărește nivelul de încredere al unora, îl scade pe al altora dar ce este mai important, mărește entuziasmul de a face ceva cu viața noastră. Peștii se gândesc constant să evolueze și în această perioadă vor avea mai multe planuri importante și chiar acum vor începe să facă schimbări în viața lor. Atât acasă, cât și la locul de muncă vor simți o îmbunătățire considerabilă.

Comments are closed.