Magazin

Mercur Retrograd în Taur, 23 mai. Cele mai afectate zodii de evenimentul anului

La data de 23 mai are loc unul dintre cele mai importante evenimente astrale ale anului. Sunt anunțate o mulțime de schimbări pe toate planurile, pe care le vor simți toate zodiile. Unii nativi, însă, vor fi mult mai afectați decât ceilalți. Află dacă te numeri printre ei.

Zodia Berbec

Berbecii ar trebui să fie mai atenți la cheltuielile pe care le au. Nu mai dați banii pe prostii, ci concentrați-vă pe lucrurile pe care le aveți cu adevărat de făcut. ideea este să strângi bani, să nu mai fii risipitor.

Vezi și: Horoscop de vară 2022. Începuturi noi pentru unele zodii

Zodia Taur

Trebuie să te gândeşti la propriile valori şi să nu pierzi din vedere propriile convingeri. Nu te mai pune pe locul doi, ci fii mai atent la nevoile tale, acordă-ți atenția pe care o meriți.

Te-ar putea interesa și: Zodiile care înșală cel puțin o dată într-o relație. Acești nativi nu pot să fie fideli niciodată

Zodia Gemeni

Fii mai creativ, pune-ți în aplicare ideile la care te gândești de atâta timp. Este un moment bun să-ți dai seama ce poţi aduce nou în viaţa ta, să ieși din rutina în care ai intrat de atâta timp.

Zodia Rac

Lucrezi din umbră în această perioadă. Mercur Retrograd te stresează, te face mult mai disperat de perfecțiune și succes. Ai nevoie de multe reușite și vrei să demonstrezi tuturor că ești o persoană bună.

Zodia Leu

Mercur Retrograd al lunii mai 2022 va afecta într-un mod direct nativii din zodia Leu. Fii atent la modul în care te exprimi, la cum te comporți cu ceilalți, pentru că mesajele pe care le transmiți pot fi interpretate greșit. Va fi afectată din plin casa iubirii.

Zodia Fecioară

De acum simți nevoia să te îndepărtezi de cei din jur și vrei să fii mai mult singur. Dacă nu te simți confortabil alături de prieteni, vorbește-le despre această problemă, nu mai ține în tine nicio supărare.

Zodia Balanță

Mercur retrograd îţi va influenţa Casele carierei și a relaţiilor. La locul de muncă, toți vor fi cu ochii pe tine și îți vor căuta nod în papură mereu. Cât despre relație, apar multe probleme între voi, pe care nu vei reuși să le rezolvi prea curând.

Zodia Scorpion

Concentrează-te pe sectorul educației, evoluează din acest punct de vedere. Caută cursuri sau activităţi noi, găsește ceva de făcut, care să te ajute să înveți ceva nou, să te descurci mai bine în anumite situații.

Zodia Săgetător

Ai nevoie de mai multe surse de motivație și nu găsești niciuna. Simți nevoia de sprijin, dar parcă nimeni nu este acolo pentru tine. Sfaturile sunt bune, dar cel mai bine ar fi să îți urmezi sufletul, propria intuiție.

Zodia Capricorn

Pentru acești nativi, oboseala își spune cuvântul în această perioadă. Mercur Retrograd le afectează considerabil nivelul de energie și nu îi va lăsa să își termine deloc planurile pe care le au. Vor fi dezamăgiți de evoluția lor negativă.

Zodia Vărsător

Ești obsedat de atenția celorlalți și vrei să ai o imagine bună în rândul oamenilor. S-ar putea, însă, să fii înțeles greșit. Cei din jur nu prea te iau în serios, iar asta pentru că te-ai arătat de multe ori umil în fața lor.

Zodia Pești

Mercur Retrograd va afecta în întregime viața acestui nativ. Fecioarele trebuie să fie mai cumpătate, să nu se mai streseze atât de tare pentru lucrurile neimportante. Răbdarea va fi cheia succesului tău.

Comments are closed.