Magazin

Mesaje și felicitări cu urări de la mulți ani pentru 8 martie, Ziua Internațională a femeii

Mâine este Ziua Internațională a Femeii, o zi specială pentru doamne în general și pentru mame în special. Pe 8 martie le serbăm pe mame, pe soții, bunici, pe iubite, pe prietene, pe doamnele învățătoare și lista continuă. Este ziua în care doamnele și domnișoarele primesc mărțișoare, flori, felicitări și urări de La mulți ani.

Mesaje și felicitări cu urări de la mulți ani pentru 8 martie

Cele mai frumoase mesaje și felicitări cu urări de la mulți ani pentru ziua de 8 martie. Vă prezentăm câteva texte potrivite pentru doamne, indiferent că sunt mame, bunici, iubite, prietene, cumnate, profesoare.

„Unei singure fiinţe din viaţa mea îi datorez tot ceea ce eu am şi ceea ce sunt azi. Ea mi-a dat naştere, m-a crescut şi m-a învăţat să iubesc. Nu exista cuvinte care să o descrie! Te iubesc, mama! La mulţi ani”

„Îţi multumesc că m-ai iubit şi m-ai învăţat să iubesc şi pe ceilalţi, dar mai ales pe tine. La multi ani, mami!”

„La mulți ani bunica mea dragă! Îți doresc o primăvară minunată și o viață lungă și frumoasă alături de noi, familia ta!”

„Sunt cel mai fericit bărbat, am trecut împreună prin bune şi rele, nu trebuie să-ţi dau mesaje pompoase de 8 Martie pentru că toată lumea ştie că tu eşti minunea vieţii mele. La mulţi ani, scumpa mea soţie”

Mesaje și felicitări cu urări de la mulți ani pentru 8 martie, Ziua Internațională a femeii

„Te port oriunde în gândurile mele şi te simt chiar dacă eşti departe de mine! De 8 martie îţi urez o primăvară frumoasă, cu soare, fericire şi toată dragostea prinsă într-un frumos buchet de ghiocei ce vestesc venirea unei noi primăveri!”

”1000 de flori şi tot atâtea gânduri bune pentru o persoană deosebită. Vă doresc o zi specială, la fel ca dumneavoastră. la mulţi ani!”

„Fie ca ziua de 8 Martie să-ţi aducă toată lumea la picioare, zâmbetul pe buze şi toată fericirea de pe pământ. La mulţi ani!”

Mesaje și felicitări cu urări de la mulți ani pentru 8 martie, Ziua Internațională a femeii

„Odată cu venirea primăverii, ai venit tu… a răsărit primul ghiocel și cu el dragostea mea pentru tine… Ți-am dăruit un buchet de flori și tu mi-ai dăruit dragostea ta… Și de atunci în sufletul meu e întotdeauna primăvară…pentru că acolo ești tu… Tu ești primăvara sufletului meu. Te iubesc! La mulți ani de 8 martie!„

Mesaje și felicitări cu urări de la mulți ani pentru 8 martie, Ziua Internațională a femeii

„De 8 martie îți urăm o primăvară frumoasă, cu soare, fericire și toată dragostea noastră prinsă într-un frumos buchet de ghiocei ce vestesc venirea unei noi primăveri! La mulți ani de 8 martie!„

Cu unul dintre aceste mesaje, și cu un mărțișor sau o floare, sigur îi vei face ziua mai frumoasă persoanei pe care o iubești, sau față de care pur și simplu ești recunoscător.

Comments are closed.