Magazin

Mesaje, SMS-uri și urări de Sfântul Gheorghe pentru George, Georgiana, Gigi și alții ce îi poartă numele

În fiecare an, pe 23 aprilie este ziua Sfântului mare Mucenic Gheorghe, purtătorul de biruință. În țara noastră există peste 900.000 de oameni care își sărbătoresc ziua de nume pe 23 aprilie. Cei mai mulți dintre sărbătoriți sunt bărbați, dar există și femei care poartă numele Sfântului Mucenic Gheorghe. Dacă ai în familie, sau printre prieteni sau cunoștiințe, persoane care poartă numele acestui mare Sfânt, ai grijă să le faci urări de bine de ziua lor.

Mesaje, SMS-uri și urări de Sfântul Gheorghe

Dacă ai printre cunoscuți persoane care poartă numele Sfântului Mare Mucenic Gheorghe, Purtătorul de Biruință, trimite-le un mesaj cu o urare de ziua lor. Este o zi de mare sărbătoare pentru credincioșii ortodocși care îl cinstesc pe acest Sfânt care a fost condamnat la moarte pentru că și-a mărturisit credința.

Pentru că astăzi este o zi specială pentru tine, mă alătur şi eu celor ce-ţi doresc din adâncul sufletului să ai parte numai de împliniri, satisfacţii şi multă sănătate. La mulţi ani, de Sfântul Gheorghe!

Cu ocazia sărbătoririi numelui primiţi un călduros „La mulţi ani”, multă sănătate multe realizări şi tot ce vă doriţi lângă cei dragi

Cu ocazia zilei Sfântului tău, îţi doresc o oră de linişte, o zi senină, o săptămână de bucurii, o lună de împliniri, un an de prosperitate, un veac de sănătate, fericire şi iubire. La mulţi ani!

La Multi Ani Gheorghe și sper să se spargă conducta fericirii pe strada vieții tale.

Urări pentru cei dragi de Sfântul Gheorghe

Fie ca toate împlinirile frumoase, sănătatea și spiritul acestei zile să vă însoțească pretutindeni. Vă doresc o zi de Sf. Gheorghe cât mai frumoasă!

Dragă George, de ziua numelui tău îți dorim un sincer La Multi Ani, să ai parte de mulți bani, sănătate și voie buna. Petrecere frumoasa alături de cei dragi!

Îți urez La multi ani pentru că porți acest nume și fie ca Sfântul Gheorghe, pe care îl reprezinți, să-și coboare ochii asupra ta și să îți dăruiască fericirea dorită și liniștea interioară.

La mulţi ani, fericire, împăcare sufletească, flori, iubire, sănătatea te pălească, prietenii să nu te uite şi să ai bucurii multe!

 

Comments are closed.