Media

Mesajul lui Cabral pentru oamenii care jignesc. Fanii și-au dat seama că se referă la Dan Negru

Cabral a făcut o postare pe contul personal de Facebook cu privire la oamenii care jignesc din oficiu, și se simt bine făcându-i pe alții să pară inferiori. Omul de televiziune a spus că nu înțelege de ce se întâmplă asta și a precizat că observă astfel de comportamente tot mai des în jurul său.

Cabral, reacție față de oamenii care jignesc

Prezentatorul tv a spus încă de la început că nu erijează într-un exemplu, dar crede că cineva trebuie să atragă atenția asupra acestor comportamente. Cabral este de părere că fiecare are un loc sub soare și că oamenii care își fac treaba bine, indiferent pe ce poziție sunt și ce statut social au, ar trebui să fie respectați.

Dacă ei vorbesc despre un asistent de platou… îi zic sclav. Dacă vorbesc despre o colegă ce întâmplător prezintă rubrica horoscop, meteo sau mai știu eu ce… se referă la ea ca fiind o fufă. Alții sunt fraieri, jerpeliți sau agarici, se arată în mesajul postat de Cabral.

Reacția lui Cabral față de oamenii care jignesc. Fanii și-au dat seama că se referă la Dan Negru

Imediat după ce au citit aceste cuvinte, internauții au făcut legătura cu o postare de zilele trecute de-a lui Dan Negru. Acolo el a vorbit despre prezentatoarele de la Meteo care atunci când anunță ploaie o fac cu o oarecare părere de rău, folosind construcții de genul: din păcate se anunță ploi…Acum când Cabral a postat acest mesaj, internauții și-au adus aminte de ce spunea Dan Negru.

Cabral, ai uitat să îl etichetezi pe Dan, a scris cineva la postarea lui Cabral.

Cabral a ținut să precizeze că nu s-a referit în special la cele spuse de către Dan Negru, ci a făcut o observație generală, recunoscând totuși că postarea acestuia a fost un trigger. El a spus că nu vânează greșeli punctuale, ci vorbește într-un spectru mult mai larg.

Dan Negru despre prezentatoarele tv de la rubrica Meteo

Iată ce spunea zilele trecute Dan Negru într-o postare pe contul său de Facebook cu privire la prezentatoarele de la Meteo care anunță cu părere de rău precipitațiile sub formă de ploaie.

O spun mereu când plouă: bucurați-vă! Nu va luați după fufele de la meteo care spun:”din păcate se anunță ploi”. Ploile astea salvează grâul care acum se insămânțează!, sunt cuvintele lui Dan Negru.

Postarea sa a strâns peste 17.000 de aprecieri, peste 600 de comentarii și 1000 de distribuiri. Foarte mulți internauți au fost de acord cu el și l-au felicitat că spune lucrurilor pe nume.

Comments are closed.