Știri

Mesajul lui Cristian Popescu Piedone pentru soția sa. Ce promisiune i-a făcut

Cristian Popescu Piedone trăiește clipe grele fiind departe de soția sa într-o zi atât de importantă pentru familia lor. Femeia și-a sărbătorit ziua de naștere, iar el nu i-a putut fi alături, la fel cum a făcut-o mereu. În lipsa unei îmbrățișări, fostul primar al Sectorului 5 i-a transmis soției sale un mesaj pe Facebook.

Mesajul lui Piedone pentru soția sa, de ziua ei

Din închisoarea Rahova, acolo unde își ispășește pedeapsa după ce a fost condamnat definitiv în dosarul Colectiv, Cristian Popescu Piedone i-a transmis un mesaj soției sale care și-a sărbătorit ziua de naștere. Mesajul fostului primar al Sectorului 5 al Capitalei a avut cuvinte înduioșătoare la adresa femeii pe care o iubește. El spune că numără zilele până când se va întoarce în sânul familiei și că are propriul său calendar. Piedone susține că este nevinovat și are încredere că Dumnezeu va avea grijă de el.

Iulia, dragostea mea
Când am ieșit, atunci, pe poarta casei… ți-am luat parfumul cu mine, iubito.
Îmi ești în inimă și în gânduri și în vise.
Tu, iubito, îmi ești talismanul! Și te iubesc, așa cum știu că te iubesc!
Stii, Iulia, diminețile… îți șoptesc la cafea.
Și-ți povestesc ce e pe aici, ce gânduri am…
Număr, deja, zile… Am calendarul meu… Știu că va trece, știu că-s nevinovat, știu că Dumnezeu… știe de mine!, se arată în mesajul lui Piedone.

Piedone a spus că în ziua în care a plecat spre închisoare a luat cu el parfumul soției sale. Tot el a ținut să-i transmită că o iubește la fel ca-n ziua în care a dus-o în fața Altarului. I-a urat sănătate soției sale și i-a spus că o poartă permanent în gândul lui.

Suntem departe, acum, știu. Dar NOI mereu suntem împreună
Și zilele toate și serile toate… ești cu mine.
Iulia, iubito, astăzi aduni 54 de ani.
Să-mi fii sănătoasă, draga mea
54 de ani? Deloc, frumoaso!
Mereu și mereu ai 21 de ani în capul meu
Ca-n ziua când te-am dus la ALTAR. Și i-am jurat lui Dumnezeu că te voi iubi… Și te voi iubi… Și te voi iubi, dragostea mea, i-a scris Piedone soției sale, Iulia.

Cristian Piedone condamnat la închisoare

Primarul Sectorului 5 al Capitalei a fost condamnat la închisoare cu executare. Patru ani are de ispășit Cristian Popescu Piedone după gratii, după ce a fost găsit vinovat în dosarul colectiv.

Piedone a fost găsit vinovat  pentru abuz în serviciu în legătură cu eliberarea autorizaţiilor de funcţionare pentru clubul Colectiv. Sentința vine la aproape 7 ani de la tragedia în urma căruia au murit 65 de oameni. Alți aproximativ 150 de oameni au rămas mutilați pe viață.

Precizăm faptul că în prima instanță, primarul Sectorului 5 al Capitalei primise 8 ani și șase luni de închisoare. În mesajul transmis soției sale de ziua ei, Piedone a spus că este nevinovat, dar că își va ispăși pedeapsa, fiind sigur că într-o zi “se va termina calvarul”.

Comments are closed.