Știri externe

Metoda prin care două femei au păcălit 19 bărbați, în doi ani. Le-au cerut de soții și apoi au aflat..

Metoda prin care două femei, au reușit, în doi ani, să convingă 19 bărbați să se căsătorească cu ele, după care i-a stors de bani. Prejudiciul total s-a ridicat la aproximativ 300.000 de euro. În tot timpul acesta, cele două șarlatane au lucrat în echipă. Femeile au avut trei complici care se dădeau drept membrii ai familiei.

19 bărbați păcăliți de 2 femei

La mijloc a fost, de fapt, o adevărată escrocherie, pusă foarte bine la punct. În doar doi ani, cele două femei au reușit să păcălească 19 bărbați, care le-au luat de soții. Totul până când, într-o zi, navigând pe Internet, unul dintre bărbați a dat de o filmare de la o nuntă, unde a observat cu stupoare că mireasa semăna perfect cu soția lui. Avea să afle, ulterior, că era chiar soția lui.

Omul a mers la Poliție și a povestit ce i s-a întâmplat, și așa, în urma anchetei, oamenii legii au mers pe firul evenimentelor și au făcut descoperirea.

Prejudiciul total a fost de aproximativ 300.000 de euro pentru că cele două femei au cerut și au primit cadouri de logodnă, bani și obiecte de valoare.

Ulterior, bărbații erau convinși să amâne înregistrarea legală a căsătoriei, pretinzând diverse motive. Astfel au reușit în cei doi ani să păcălească 19 bărbați. E știut faptul că în China, numărul bărbaților este mai mare decât al femeilor, și mai ales în zonele rurale, bărbații își găsesc foarte greu o parteneră.

China are cu 17,52 milioane mai mulți bărbați cu vârste cuprinse între 20 și 40 de ani, considerată vârsta căsătoriei, decât femei din aceeași grupă de vârstă.

Cum s-a aflat despre escrocherie

Primul bărbat care a descoperit că a fost păcălit l-a contactat pe cel cu care o văzuse pe soția sa în filmarea de la nuntă (al doilea mire) și apoi, cu ajutorul Poliției, au aflat că erau doi din cei 19 păcăliți.

Ancheta a dezvăluit că cele două femeie lucrau cu încă trei complici. Găseau victimele prin intermediul unui așa-zis pețitor. La scurt timp după căsătorie, făceau cumva ca să plece din locuința conjugală. Într-unul dintre cazuri, de exemplu, soția mincinoasă a spus că trebuie să se întoarcă la părinți pentru că sunt bolnavi și au nevoie să fie îngrijiți.

Comments are closed.