Magazin

Metode de economisire a banilor, în funcție de zodie. Mihai Voropchievici îți spune cum să faci

Banii nu sunt niciodată, sau cel puțin nu atât cât avem nevoie. Întotdeauna vrem mai mult, oricât am avea, iar însăși gestionarea lor este o muncă grea. Unii pun deoparte pentru zile negre, alții trăiesc la maximum ca și cum ar fi ultima zi. Care este, totuși, cheia succesului în a avea bani tot timpul. Numerologul Mihai Voropchievici a vorbit la Antena 3 despre cum putem economisi în funcție de semnul zodiacal în care ne-am născut.

Mihai Voropchievici: metode de economisire a banilor

Cum faci să cheltui cu măsură și să pui bani deoparte în același timp. Care sunt predispozițiile zodiilor când vine vorba de managerierea banilor și cum își pot îmbunătăți comportamentul în acest sens. Iată ce a spus numerologul Mihai Voropchievici la Antena 3.

Zodia Berbec

Nativii zodiei Berbec au tendința să cumpere haotic și, odată ajunși în magazin, să li se pară că au nevoie de orice le apare în cale. Tocmai de aceea, numerologul Mihai Voropchevici spune că este important ca Berbecii să plece la cumpărături cu o listă făcută de acasă.

Citește și: Cine trebuie să se căsătorească neapărat până la 30 de ani

Zodia Taur

La fel ca și Berbecii, Taurii sunt destul de haotici atunci când fac achiziții, însă partea bună este că ei au grijă să fructifice fiecare lucru cumpărat, să-l folosească la capacitate maximă.

Zodia Gemeni

Gemenii au obiceiul de a cumpăra mult mai mult decât au nevoie cu adevărat. Fac asta fără să-și propună și fără să gândească măcar. Pur și simplu le place să plece acasă cu portbagajul plin. Prioritizați și nu mai aruncați banii pe nimicuri.

Zodia Rac

Pentru Raci, sfatul numerologului este să producă și nu să cumpere, să încerce să-și folosească cunoștiințele de care dispun pentru a crea lucruri. De exemplu, sunt mulți nativi creativi și pricepuți în a construi obiecte de mobilier.

Zodia Leu

Leii au tendința să cheltuie pe obiecte impresionante, pentru a arăta celor din jur că au, că sunt prosperi, însă asta nu îi face bine deloc bugetului pe termen lung. Investiți numai în lucruri de calitate. Puține, dar de calitate.

Zodia Fecioară

Fecioarelor le place să pună bani deoparte și să știe ele că au mereu ceva acolo, în caz de forță majoră. Asta le oferă un confort maxim, dar nu le împiedică totuși să se plângă, uneori, că nu au bani. Orientați-vă spre zone din care puteți atrage beneficii.

Zodia Balanță

Balanțele sunt foarte ușor de influențat și cumpără orice le face cu ochiul, chit că au sau nu nevoie de obiectul respectiv. Indicat este să devină mai selective atunci când fac achiziții.

Zodia Scorpion

Scorpionilor le place să trăiască pe picior mare și nu prea pun ei bani deoparte. Sfatul numerologului este să învețe să se obișnuiască cu mai puțini bani în buzunar, ca să se strângă ceva și acolo în pușculiță.

Zodia Săgetător

Săgetătorii sunt destul de organizați când vine vorba de cheltuirea banilor, dar în același timp, de multe ori cad pradă tentațiilor. Fiți puternici și nu mai cedați atât de ușor în fața lucrurilor de care nu aveți nevoie, dar care vă fac cu ochiul.

Zodia Capricorn

Capricornii sunt norocoși din perspectiva gestionării finanțelor. Persoanele născute sub acest semn zodiacal știu cum să cumpere mult cu bani puțini și astfel întotdeauna le rămâne ceva în portofel.

Zodia Vărsător

Vărsătorii sunt mână largă la cumpărături, le place să cumpere în cantități mari și să facă alegeri neinspirate. Poate ar trebui să vă sfătuiți și cu persoana iubită atunci când vreți să spargeți bugetul.

Zodia Pești

Peștii sunt generoși când vine vorba de cadouri. Acolo se face gaura în bugetul lor. Să știți că darurile frumoase nu trebuie să fie neapărat și scumpe.

Comments are closed.