Magazin

Mihaela Bilic: putem slăbi cu fast-food și junk-food. Care este marele secret

Modul în care arătăm a devenit un element extrem de important în zilele noastre. La fel de mult contează și modul în care ne simțim, starea de spirit și tonusul, iar un mare aport îl are alimentația în special și stilul de viață în general. Când decid că vor să slăbească, cei mai mulți încep prin a renunța complet de alimentele considerate grele pentru organism, la prăjeli și tot ceea ce înseamnă fast food și junk food. Ei bine, se pare că nu asta este problema și că poți slăbi consumând aceste alimente.

Cum slăbești cu fast food și junk food

Medicul nutriționist Mihaela Bilic spune că putem slăbi cu fast food și junk food și că totul ține de cantitate. Specialistul consideră că medicina a ridicat pe un piedestal hrana dietetică și că mass-media a amplificat știrea că produsele fast food sunt otrăvitoare, când de fapt, lucrurile nu stau deloc așa.

Într-o postare pe Facebook, Mihaela Bilic vorbește despre cum au fost puse la colț merdenelele, prăjiturile, pizza și cartofii prăjiți, în detrimentul mâncărurilor de dietă.

Nutriționiștii au creat iluzia că se poate slăbi doar cu alimente degresate, triste și fără gust, în vreme ce pizza, cartofi prăjiți, merdenelele și prăjiturile au fost trecute pe lista neagră. Nimeni nu a avut curajul să se erijeze în apărătorul produselor grase și dulci, lumea te tratează în continuare de inconștient sau nebun dacă mănânci slănină cu pâine, susține Mihaela Bilic.

În sprijinul ideii sale, medicul a prezentat spre analiză două experiențe prin care s-a demonstrat că se poate slăbi consumând exclusiv produse junk-food, care însă nu depășesc un anumit număr de calorii pe zi.

Medicul Mihaela Bilic crede că și din mâncare sănătoasă ne putem îngrășa, dacă mâncăm prea mult, deci este vorba doar de cantitate, indiferent că vorbim de mâncare dietetică, sau de pizza și sarmale.

Ani la rând am crezut că nu putem slăbi decât cu diete atent elaborate de nutriționiști, în loc să avem în vedere să mâncăm puțin-indiferent dacă asta înseamnă sarmale sau pizza. La polul opus și din mâncare sănătoasă ne îngrășăm cu succes, dacă mâncăm prea mult. Concluzia pentru analizele de sânge este simplă: slăbitul, indiferent de metoda prin care îl obținem, ameliorează funcționarea organismului și îmbunătățește starea de sănătate, a precizat medicul Mihaela Bilic.

Comments are closed.