Media

Mihaela Rădulescu, după plecarea lui Ayan de acasă: „Sufăr enorm”

Fiul Mihaelei Rădulescu are un viitor strălucit în față, dar mama lui nu poate accepta așa ușor plecarea lui de acasă.

Mihaela Rădulescu este o mamă împlinită și fericită cu fiul ei, Ayan Schwartzenberg. Ba mai mult, diva de la Monaco are toate motivele să fie mândră de băiatul ei.

Copilul ei și al lui Elan Schwartzenberg a fost admis la două facultăți din America, motiv de bucurie pentru orice părinte.
Cu toate că Mihaela Rădulescu este extrem de încântată de reușitele băiatului ei, diva a recunoscut că suferă enorm când intră în camera lui Ayan care acum este goală.

“ El e într-un moment de reuşită, el e pe un drum foarte bun, dar eu sufăr pentru că eu eram aia care îi povestea de şcoli în America şi sufăr că mi-am făcut-o singură cu mâna mea.” a spus fosta prezentatoare tv.

Mihaela Rădulescu i-a pregătit drumul fiului ei

Diva de la Monaco i-a pregătit drumul lui Ayan Schwartzenberg încă de când era la grădiniță. Cu toate că vedeta a recunoscut că întotdeauna sistemul de învățământ american i-a fost pe plac, ba chiar și-a pregătit fiul încă de când era la grădiniță pentru a studia la o universitate din SUA, Mihaela Rădulescu suferă enorm și îi duce lipsa unicului ei fiu.

“ Cred foarte mult în sistemul de învăţământ american, cel universitar, chiar am fost fanul acestui sistem de învăţământ şi ştiam dintotdeauna că, dacă vrei să-ţi îndrumi copilul spre o universitate de genul ăsta, trebuie să începi să-l pregăteşti din grădiniţă.

Asta înseamnă că trebuie să te gândeşti şi la cantitatea de sporturi şi genul de sporturi pe care le face, trebuie să te gândeşti la instrumente muzicale – măcar să fie familiar cu ele, trebuie să te gândeşti la o cultură generală satisfăcătoare şi la o activitate socială, la rezultatele şcolare, pentru că toate astea ajung, la un moment dat,

într-un dosar de aplicaţie la facultate. Dacă nu aveam grija asta din urmă să adun acolo nişte lucruri, nişte situaţii, acum nu avea nicio şansă la o şcoală din America, pentru că acolo aşa funcţionează lucrurile. ” a mai spus diva de la Monaco.
Ayan Schwartzenberg locuiește acum într-un campus universitar din New Jersey, iar Mihaelei Rădulescu îi simte lipsa în fiecare zi.

“ Când te duci acasă şi casa e goală, iar lucrurile lui sunt încă acolo…Eu am făcut exces în a păstra lucrurile copilului meu. Mi-e greu să mă desprind, la mine e o întârziere în a mă desprinde de vârstele lui, am rămas cu un delay… Inclusiv acum mi-e greu să ştiu că iar pleacă din vacanţă în America şi iar rămâne casa goală. ” a adaugat Mihaela Rădulescu.

Adrian Olănescu
Adrian Olănescu este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV și mai apoi a lucrat la Știrile Pro TV. Dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.

Comments are closed.