Media

Mihaela Rădulescu se declară o femeie iubită. Ce mesaj emoționant i-a transmis Felix Baumgartner: “Asigură-te că o duci în Rai!”

Mihaela Rădulescu este una dintre cele mai cunoscute vedete de la noi din țară. Deși a suferit multe eșecuri în dragoste, se declară acum o femeie extrem de fericită din toate punctele de vedere. Este iubită, iubește și profită de tot ce îi oferă viața.

Felix, îndrăgostit nebunește de Mihaela

Mihaela și Felix nu s-au afișat prea mult împreună și au încercat să țină relația departe de ochii curioșilor. Vedeta a suferit mult din dragoste și a preferat să își trăiască acum povestea de iubire în liniște, fără a mai da prea multe motive de bârfă.

În ultima perioadă, însă, au publicat mai multe fotografii împreună, semn că nu se mai ascund și vor să împartă cu ceilalți povestea lui. Felix i-a transmis un mesaj emoționant iubitei sale, prin care a explicat că aceasta merită orice de la el, fericirea supremă, pentru că i-a fost alături în momentele grele.

„Dacă a fost cu tine prin iad, asigură-te că o duci în rai”, a scris Felix Baumgartner.

Ce avere are iubitul Mihaelei Drăgulescu

Pe Mihaela Rădulescu o știe toată țara, dar puține lucruri se cunosc, cu adevărat, despre iubitul ei. Este un bărbat destul de retras, care nu visează la celebritate, dar care știe să facă bani. Afacerile îi merg perfect și nu duce lipsă de nimic.

Chiar dacă și iubita lui, Mihaela Rădulescu, produce sume frumoase și este celebră, Felix Baumgartner stă și mai bine la acest capitol. Conform se află pe locul 1 în clasamentul celor mai bogați atleți din lume. Iubitul Mihaelei Rădulescu este parașutist și jumper BASE, iar în domeniu a bătut un record celebru: a sărit de pe cea mai joasă construcție, de 30 de metri, de pe mâna statuii Hristos Mântuitorul din Rio de Janeiro.

Conform revistei People with Money, în anul 2017, bărbatul a câștigat 82 de milioane de dolari. Totalul averii sale ar fi estimat la peste 250 de milioane de dolari.

Comments are closed.