Media

Mihaela Rădulescu se întoarce pe micile ecrane. Unde o putem urmări pe vedetă

Mihaela Rădulescu este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare TV din țara noastră. Frumoasa vedetă se bucură de mare succes și a moderat mereu emisiuni interesante, la care a făcut show de zile mari. Se pare că acum revine pe micile ecrane, după o pauză considerabilă, în care fanii i-au dus dorul.

Mihaela Rădulescu apare la Masked Singer

Mihaela Rădulescu a dispărut de ceva timp de pe micile ecrane, după ce a prezentat emisiunea Ferma, de la ProTV. De atunci nu a mai fost implicată în niciun proiect și toți fanii se întrebau ce surprize le mai pregătește și se pare că așteptare a aluat sfârșit.

Mihaela Rădulescu se întoarce la Pro TV și va putea fi văzută în postura de jurat la Masked Singer, una dintre cele mai iubite emisiuni. Ea va juriza această emisiune de succes, cel mai misterios show de la Pro TV, cu un format special.

Celebra Mihaela Rădulescu a publicat și o imagine în care a anunțat că pregătește ceva interesant, dar nu a dat prea multe detalii. Totuși, s-a aflat despre ce proiect este vorba și toți sunt încântați, pentru că mereu iese show de zile mari unde este Răduleasca. Se pare că ea s-a întors în țară special pentru această revenire, care îi va aduce sigur succes,

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Mihaela Schwartzenberg (@mihaelaradulescuschwartzenberg)

Echipa Masked Singer

Echipa Masked Singer se schimbă sezonul acesta, dar unele personaje încă rămân pe poziții. Astfel, Pro TV a anunțat primii doi detectivi Masked Singer, din sezonul doi, care promite o mulțime de surprize. Astfel, Horia Brenciu rămâne în show, iar un rol de detectiv primește şi actorul Alex Bogdan, pe care îl cunoaștem de la Mondenii sau de la Cronica Cârcotaşilor.

Comments are closed.