Media

Mihaela Tatu: la 20 de ani cotcodăceam, la 58 de ani mă simt ca la 38 de ani. A fost contabilă

Mihaela Tatu a fost invitată în emisiunea de la Pro TV, „Vorbește lumea”, pe 7 aprilie 2021 chiar astăzi când împlinește 28 de ani. Recen s-a întors dintr-o vacanță din Egipt. Unde spune că s-a simțit foarte bine și cu toate măsurile de siguranță s-a distrat pe cinste.

„Îmi amintesc ca la 20 de ani cotcodăceam fara sens”

Îmi amintesc ca la 20 de ani cotcodăceam fara sens

Mihaela Tatu spune că la 20 de ani era o femeie care bodogănea toată ziua și era arogantă și rebelă. Abia la 30 de ani a realizat că este o femeie care merită să trăiacă viața de femeie, chiar dacă avea deja un copil, de 8 ani.

Au fost foarte multe cotituri în viața ei, spune că cel mai mare a fost când a renunțat la meseria de contabilă și s-a dus la radio. Era absolut terifiată de schimbarea aceasta.

După a venit vremea să vină la București, unde a început să prezinte celebra emisiune „De 3 ori femeie”. A renunțat la televiziune la 50 de ani și s-a mutat la Oradea unde pe lângă dublaje de filme s-a apucat să țină și speachuri motivaționale care au parte de multă audieță, deși un bilet costă în jur de 400 de euro.

Și-a vându casa ca să poată să călătorească

La 50 de ani Mihaela Tatu și-a vândut apartamentul din București și a hotărât să fie liberă și cu banii câștigați din vânzare s-a plimbat prin toată lumea.

Și de atunci doar asta face. Muncește cu drag la studioul de traduceri din Oradea. Dar își plănuiește numeroase excursii chiar și în perioada asta cu multe restricții.

Cum a reușit să treacă peste toate momentele grele? Mihaela Tatu a răspuns sincer:

„Dacă tot am hotărât să vin pe lumea asta, cine mă împiedică să trăiesc sincer și să fiu liberă.”

Adrian Olănescu
Adrian Olănescu este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV și mai apoi a lucrat la Știrile Pro TV. Dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.

Comments are closed.