Media

Mihai Bendeac, copleșit de frumusețea Andreei Raicu. Schimb de replici îndrăznețe între cei doi

Mihai Bendeac este unul dintre cei mai râvniți burlaci din țara noastră. În același timp, Andreea Raicu este o femeie frumoasă, curtată de mulți bărbați, care primește o mulțime de complimente. Rezervată din fire, a demonstrat că are și umor, motiv pentru care a mers la emisiunea de la Antena 1, iUmor. Mihai Bendeac a fost copleșit de apariția ei, urmând ca după să aibă un dialog acid.

Andreea Raicu, complimente de la Bendeac

Andreea Raicu a mers la iUmor, fiind una dintre cele mai mari surprize ale serii. Frumoasa vedetă este cunoscută pentru eleganța și rafinamentul său, motiv pentru care nimeni nu s-ar fi așteptat că poate și și ușor răutăcioasă și poate face glume cu tentă de atac la adresa juriului de la iUmor.

Delia și Cheloo au fost foarte uimiți de prezența sa, dar cel mai impresionat a fost Mihai Bendeac, vizibil încântat de apariția uneia dintre cele mai frumoase femei din showbizul românesc.

Juratul s-a pierdut imediat ce a urcat pe scenă frumoasa Andreea, dar cel mai mult s-a emoționat când aceasta a deschis discuția cu el. Actorul chiar a ținut să precizeze că nu a sărutat pe nimeni încă, așa cum obișnuiește să facă mai mereu, fiind un apropo că Andreea ar putea fi cea care dă startul.

Mihai Bendeac a mărturisit că simte o energie specială între el și Andreea și că nu ar fi deloc rău să încerce câteva exerciții împreună.

“Relația noastră începe senzațional’, a comentat Bendeac, la care Andreea Raicu a spus: “Cred că trebuie să fac un pic niște respirații, niște yoga, că iar am început să spun răutăți’.

Putem să respirăm în același timp’, i-a propus Mihai Bendeac, iar replica frumoasei Andreea nu a ezitat să apară: Putem să respirăm… Dar nu cred că știi aceleași exerciții ca și mine’.

Juratul a devenit insistent, explicând că ar putea să învețe împreună, pentru că simte ceva special: Putem să le învățăm, avem tot restul vieții înainte. Avem un pic de energie între noi’.

Andreea Raicu a pozat nud

Andreea Raicu a uimit pe toată lumea zilele acestea, când a urcat pe Instagram o fotografie nud. Prezentatoarea TV a mărturisit că, datorită fanilor, a reușit să renunțe la măști și să dea frâu liber imaginației, de unde a rezultat o serie de imagini extrem de îndrăznețe, ceva foarte neobișnuit pentru ea, care mereu a afișat un look serios și s-a acoperit prea mult.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Andreea Raicu (@araicu)

Imaginea a primit critici din partea răutăcioșilor, dar mulți au admirat trupul perfect al Andreei Raicu și faptul că, deși este o poză sexy, nu a lăsat să se vadă mai mult decât era cazul.

Mihai Bendeac nu s-a putut abține nici de această dată și a lăsat un comentariu la postare, prin care o încurajează pe Andreea Raicu să mai publice și celelalte imagini de acest gen: ”Oriunde. Oricând. 😜”, a fost răspunsul interesant al lui Mihai Bendeac.

Comments are closed.