Media

Mihai Bendeac crede că e pedepsit de Dumnezeu. Motivul pentru care a ajuns să spună asta

Mihai Bendeac trece printr-o perioadă grea, marcată de probleme de sănătate. Actorul este chinuit de o răceală cruntă, atât de puternică încât s-a văzut nevoit să poarte căciulă, în condițiile în care ne aflăm în plin sezon estival.

Mihai Bendeac are probleme de sănătate

Actorul le-a spus fanilor de pe Instagram că este răcit cobză și că nu s-a mai simțit așa rău de doi ani. Mihai Bendeac spune, mai în glumă mai în serios, că asta este pedeapsă de la Dumnezeu, pentru tot ceea ce face.

Am răcit cobză. Băi, nu am mai răcit în halul ăsta cred că de doi ani. Curg mucii. Îmi curg mucii de zici că am robinet. Am avut până acum căciulă pe cap și mi-am dat-o jos. E pedeapsa lui Dumnezeu asta, că nu mă mai potolesc cu „nenorocirile”. Mi-e rău. Ia gata, mă, că mă ridic acum în picioare și…atât, mă pun la loc, a spus actorul pe InstaStory.

Actorul s-a mai confruntat cu probleme de sănătate anul trecut când a fost infectat cu temutul virus. Atunci și el și ceilalți membri ai familiei au avut probleme de sănătate. Din fericire, a fost vorba despre o formă ușoară a virusului și actorul a scăpat ușor.

Iată ce declarat Mihai Bendeac la acea vreme:

Pe mine m-a chinuit cam 48 de ore. Ce m-a frapat pe mine e că eram absolut normal, iar în decurs de cinci minute aveam toate simptomele. De aceea am slăbit vreo trei, patru kilograme în acele zile, spunea Mihai Bendeac.

Bendeac este activ pe rețelele de socializare unde ține fanii la curent cu activitățile sale profesionale, dar și din timpul liber.  De asemenea, el face tot felul de glume, spre deliciul fanilor. Ieri, actorul le-a transmis doamnelor și domnișoarelor din România să nu-și mai facă pedichiură french pentru că arată rău. Mihai a mers în vizită la bunica lui și i-a zis că e mahmur, că a băut, și i-a cerut să-i dea ceva de mâncare. Dialogul dintre ei a fost spumos.


Shakira i-a dat fatala lui Pique. Nimeni nu se astepta sa se razbuna așa>>>>

Mihai: Sunt mahmur. Am băut mamaie..

Bunica lui Mihai: Păi de ce, mamaie?

Mihai: De prost…M-am distrat

Bunica lui Mihai: Te-ai distrat, dar distracția în băutură stă?

Mihai: Mi-e foame de mor

Bunica lui Mihai: Și dacă nu-ți dau să mănânci?

Mihai: Nu se face așa ceva…

Comments are closed.