Media

Mihai Bendeac, despre regrete și dependențe. Mărturisirile sincere ale juratului iUmor

Mihai Bendeac este unul dintre cei mai iubiți actori de la noi din țară. Celebrul jurat iUmor are o mulțime de fani, o carieră de succes, dar viața lui nu este așa de ușoară precum pare. A trecut prin multe greutăți și încă se confruntă cu o mulțime de probleme, despre care a vorbit cu mare sinceritate.

Bendeac este dependent de somnifere

Mihai Bendeac este unul dintre cei mai controversați bărbați de la noi din țară. Este iubit și are o mulțime de fani, de care este foarte apropiat. Bendeac este un bărbat asumat, care vorbește mereu sincer despre aspectele personale ale vieții sale.

Totuși, niciodată nu a fost atât de sincer ca acum, în podcastul lui Cătălin Măruță, unde s-a dezbrăcat complet de secrete. Actorul a vorbit, pentru prima dată, despre problemele pe care le are. Mihai a recunoscut că are o dependență de somnifere încă de pe la vârsta de 20 de ani, de când a început să nu mai doarmă fără ajutorul pastilelor.

„De cele mai multe ori, primele 2-3 ore din zi sunt complicate pentru că iau somnifere. Dimineața este o perioadă până când creierul reușește să își revină din efectul somniferelor. Înainte era mai ușor, pentru că luam un somnifer înainte să mă culc și dormeam 7-8 ore. Acum mă trezesc după 4 ore și mai iau încă o jumătate de somnifer”, a declarat actorul.

Cel mai mare regret al actorului

Mihai recunoaște că are și probleme cu depresia și chiar s-a confruntat cu tentative de suicid. Actorul a avut și nevoie de ajutorul medicilor, dar norocul lui a fost că s-a oprit la timp, când și-a dat seama cât rău le-ar face părinților săi dacă nu ar mai fi.

De multe ori a apelat la ajutorul medicilor pentru problemele sale psihice, dar consideră că rezolvarea este de fapt la cel care suferă de acea boală crudă. Totul e să îți dorești să te vindeci, să îți propui asta. Mereu încearcă să ascundă ce simte cu adevărat, tocmai pentru a nu-i împovăra pe ceilalți cu problemele sale.

Cel mai mult în această viață regretă că nu a fost bun cu mama sa și și-a permis să țipe la ea. Este momentul pe care nu îl va putea uita niciodată și care îl va urmări toată viața, pentru că are o relație cu adevărat specială cu mama sa și niciodată nu i-a plăcut să o vadă că suferă, mai ales din vina lui.

„Cel mai mare regret pe care îl am e că într-o situație absolut tâmpită am urlat la maică-mea. Asta e cel mai mare regret al vieții mele, e o chestie pe care n-o s-o iert vreodată. La un moment dat am urlat foarte tare la maică-mea, după care m-am dus acasă și am început să plâng, a fost oribil, a fost cea mai mare greșeală pe care am făcut-o”, a povestit Mihai Bendeac.

 

Comments are closed.