Media

Mihai Bendeac în conflict cu Măruță. Actorul a spus că se simte hărțuit

Mihai Bendeac are o problemă cu omul de televiziune Cătălin Măruță. Actorul a spus că se simte hărțuit după ce a avut o conversație cu Măruță și l-a refuzat vehement în legătură cu o apariție la un podcast.

Motivul pentru care Mihai Bendeac se simte hărțuit de Cătălin Măruță

Din spusele actorului, totul a plecat de la podcastul lui Cătălin Măruță. Acesta din urmă l-ar fi invitat pe Bendeac să fie următoarea vedetă la podcastul Acasă la Măruță, și pentru că actorul l-a refuzat, el a insistat.

Într-un mesaj pe InstaStory, Mihai Bendeac a povestit că se simte hărțuit de către Cătălin Măruță, pe care l-a refuzat. El a spus că atunci când va simți nevoia să participe la un podcast, îl va contacta singur pe realizatorul tv și podcastul La Măruță va fi primul în care va apărea. Până atunci, Bendeac cere să fie lăsat în pace.

M-a invitat acum două luni de zile la podcastul pe care îl realizează, i-am explicat că eu vreau să am apariții foarte rare și așa mai departe, și că îi promit că, în momentul în care o să simt că vreau să fac un nou podcast, o să fie primul pe care îl anunț, dar nu, deja nu… Deja a ajuns la hărțuire. Te rog eu, băi, nu mă mai suna, nu mă mai hărțui! Lasă-mă în pace, te rog eu frumos! Dacă o să simt nevoia să fac un podcast, jur, pe tine te sun, a spus Mihai Bendeac pe InstaStory.

Bendeac i-a transmis lui Măruță că îi pare rău că nu i-a mai răspuns la telefon, dar că i s-a făcut frică din cauza insistențelor lui și că dacă nu se oprește va merge la Poliție.

Fără dar și poate, Bendeac este o persoană publică interesantă, cu o carieră impresionantă și cu foarte mulți fani. Probabil că un podcast care să îl aibă invitat pe actor, ar face vizualizări record.

Cătălin Măruță și-a făcut podcast la începutul acestui an și a avut deja foarte mulți invitați – vedete din diferite domenii de activitate. Are deja peste 96.000 de urmăritori.

Comments are closed.