Știri Sănătate

Mihai Bendeac vaccinat cu Astra Zeneca: “Mă orientez după medici, câștigători de Nobel, și nu după cei care scriu miau ca pisica”

Mihai Bendeac, celebrul actor și jurat de la iUmor s-a vaccinat astăzi cu serul de la AstraZeneca. Informațiile contradictorii despre acest vaccin nu l-au speriat. Spune că nu bagă în seamă.

Mihai Bendeac: „Prefer să mă vaccinez cu un ser conceput de oameni care au luat premiul Nobel, nu după medicii care scriu miau ca pisica”

Mihai Bendeac: „Prefer să mă vaccinez cu un ser conceput de oameni care au luat premiul Nobel, nu după medicii care scriu miau ca pisica”

În stilul caracteristic Mihai Bendeac a declarat pentru Antena 3 că motivul ales pentr a se vaccina cu AstraZeneca a fost faptul că la baza dezvoltării acestui vaccin au lucrat mulți medici care au luat premiul Nobel.

Bendeac: Eu aşa funcţionez, mă orientez după medici, cercetători, nu după cei care scriu miau ca pisica

Dacă facem un mic efort de imaginație, care nu este chiar atât de greu de făcut, în cazul în care acest virus ar fi atacat, să spunem, cataracta și cei care erau afectați ar fi orbit, oare cum ne raportam noi cu toții la medici și la știință?!

Eu aşa funcţionez, mă orientez după medici, cercetători, după câștigători de premiu Nobel și mai puțin după cei care scriu miau ca pisica”, a spus actorul Mihai Bendeac.

Cat despre informațiile contradictorii care apar despre vaccinul AstraZeneca, Bendeac a declarat că se bazează foate mult pe oamenii de știință în care are încredere foarte mare.  De asemenea a afirmă că nu bagă în seamă speculațiile care se fac pe tema acestui ser de vaccin.

“Am încredere în ştiintă, am avut mereu încredere în ştiinţă. Până la urmă, o alegere de genul acesta nu mi se pare că ține neapărat de inteligență.

Adrian Olănescu
Adrian Olănescu este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV și mai apoi a lucrat la Știrile Pro TV. Dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.

Comments are closed.