Media

Mihai Bobonete, bătut cu bâta de un taximetrist. Ce spune actorul despre incident:

Mihai Bobonete este unul dintre cei mai apreciați actori din țara noastră. Celebrul personaj pe care îl interpretează în serialul de comedie Las Fierbinți i-a adus și mai mare succes și a devenit cunoscut de o țară întreagă. Deși am crede că toți îl iubesc, se pare că un taximetrist și-a vărsat nervii pe el.

Mihai Bobonete, bătut din greșeală

Octavian Strunilă a fost invitat la podcastul de pe YouTube al lui Mihai Bobonete, unde au vorbit despre cele mai interesante subiecte. Pe lângă povești de viață, cei doi și-au amintit și cum au fost la un punct de a mânca o bătaie zdravănă de la un taximetrist răutăcios.

Mihai Bobonete și-a luat, totuși, câteva lovituri nevinovat, din cauza prietenului său. Cei doi au solicitat unui taxi să îi ducă într-o locație, dar acesta a refuzat. Au luat alt taxi, dar Strunilă s-a gândit că ar fi bine să facă o reclamație primului șofer. Atunci, respectivul bărbat s-a luat cu mașina după ei și s-a răzbunat cu o bâtă de baseball pe Bobonete, deși era complet nevinovat.

Actorul se amuză acum când își amintește de cele întâmplate, dar atunci s-a cam speriat, mai ales că nici nu știa de ce mânca bătaie, prietenul lui fiind capul răutăților.

„Când am ieșit dintr-un pasaj, șoferul cu TXT a venit în spatele nostru. Eh, tu ai stat în taxi în față și eu în spate. Taximetristul a venit să te bată cu o bâtă de baseball, crezând că tu ești capul răutăților. Eu făcusem răul, tu nici nu știai de ce te bate ăla. Ăla îi spune taximetristului: Deschide că îți sparg geamul!’, a povestit Otavian Strunilă.

Mihai Bobonete, operație la plămâni

Mihai Bobonete a suferit un pneumotorax masiv (acumulare de aer în spaţiul dintre plămâni şi peretele toracic – n.red.) şi a fost supus unei intervenţii chirurgicale la o clinică privată în urmă cu doi ani.

Actorul avea mari probleme de sănătate și a decis să se opereze pentru a scăpa de dureri și disconfort. Mihai Bobonete a fost operat de urgență și a stat în spital mai multe zile după intervenția chirurgicală care a costat aproximativ 6000 de lei, dar fiecare bănuț a contat, pentru că nu a mai avut probleme de atunci și s-a repus pe picioare.

Comments are closed.