Media

Mihai Bobonete și-a făcut propria emisiune! Care a fost primul invitat

Mihai Bobonete este unul dintre cei mai cunoscuți actori din țara noastră. Serialul Las fierbinți, urmărit de către mulți români, i-a adus un mare succes lui Bobiță. Marele actor este renumit și pentru numerele sale de stand-up comedy, care pot fi urmărite atât în mediul online, cât și în sala de spectacol.

Mihai Bobonete încearcă acum chestii noi și și-a făcut propria lui emisiune pe YouTube. Actorul a avut deja prima ediție, la care a venit un invitat iubit de toată lumea.

Bobonete, podcast pe YouTube

Bobonete este un actor cunoscut, căruia îi place să încerce mai multe lucruri. Bobiță din Las Fierbinți și-a lansat de curând propriul podcast, urmărit deja de o mulțime de oameni.

Emisiunea lui „Bobiță” din Las Fierbinți se numește „DA BRAVO! by Mihai Bobonete”, iar primul invitat a fost Sorin Bontea, unul dintre Chefii de la Antena 1. Emisiunea poate fi urmărită pe YouTube și deja se bucură de mare succes, după primul episod. În doar trei zile de la publicare, a ajuns pe locul 20 în trending și a fost urmărită de peste 273.000 de persoane.

Podcast-ul cu Sorin a fost un real succes, așa cum se aștepta de la început actorul. Chef-ul a vorbit despre evenimentele importante din viața sa, despre tinerețe și momentul în care a cunoscut-o pe femeia care i-a oferit doi copii.

„Podcastul cu Sorin este o incursiune în evenimentele importante din viața sa, de la botez, la majorat, la cum și-a cunoscut soția sș ce spune despre copiii săi.

O poveste stropită cu mult umor și vin roșu spaniol, recomandat de un prieten bun. La final a primit un cadou, i-am luat tensiunea și mi-a lăsat autograful pe masa studioului.”, a declarat Bobonete.

Familia lui Bobonete

Mihai Bobonete este unul dintre cei mai cunoscuți actori, devenit cunoscut și datorită numerelor sale de stand-up. Puțini o cunosc, însă, pe frumoasa lui soție și pe cei doi copii.

Actorul are o fetiță și un băiat, alături de care încearcă să petreacă cât de mult timp poate. În timpul pandemiei, când nu a avut filmări, a profitat de fiecare moment alături de familia sa.

Comments are closed.