Media

Mihai Mitoșeru dă vestea despre mama lui! Prima poză cu actrița Camelia Mitoșeru operată la cap

Mihai Mitoșeru dă vestea mult așteptată cu privire la starea de sănătate a mamei lui. Camelia Mitoșeru a revenit acasă, după ce fusese internată din cauza unor stări de rău apărute la câteva zile de la prima externare. Actrița a fost operată la cap, iar acum pare că se simte mult mai bine.

Cum se simte acum Camelia Mitoșeru

În sfârșit Mihai Mitoșeru poate să răsufle ușurat. Mama lui, îndrăgita actriță, Camelia Mitoșeru s-a reîntors acasă, după câteva zile de spitalizare. Actrița a suferit o intervenție chirurgicală la cap care a decurs bine. Cu toate astea, la numai șase zile de la externare, a început să se simtă rău, iar Mihai a chemat Ambulanța.

Așa se facă că actrița Camelia Mitoșeru a ajuns din nou pe patul de spital, iar fanii ei se erau extrem de îngrijorați.

Mihai Mitoșeru dă vestea despre mama lui! Prima poză cu actrița Camelia Mitoșeru operată la cap

Din fericire, Mihai a revenit acum cu o veste minunată: mama lui a fost externată, se simte bine și pentru a liniști pe toată lumea, actorul a postat o poză în care apare cu mama lui. Cu ei sunt și nelipsiții prieteni patrupezi ai familiei.

Mama a venit acasă! Operatia a fost un real succes, dar vârsta, tensiunea, frica, și-au spus cuvântul după! A trebuit sa meargă iar la spital, dar acum e bine! Multumim din suflet domnului profesor Ciurea și tuturor celor care au pus-o pe picioare într-un timp record! Aceeasi recunoștință pentru toți cei care s-au gândit la noi zilele astea! Sa dea Dumnezeu ca recuperarea sa dureze cât mai puțin!, a spus Mihai Mitoșeru.

Familia Mitoșeru a trecut prin mai multe cumpene în ultima perioadă în care actrița Camelia Mitoșeru a avut probleme de sănătate. Aceasta a avut o tumoră benignă care a necesitat o intervenție chirurgicală. La acea vreme, Mihai a făcut apel public pentru donatori de sânge. A fost nevoie de sânge pentru ca operația mamei lui să aibă loc, iar actorul s-a arătat emoționat de numărul mare al celor care au dorit să ajute.

 

Comments are closed.