Media

Mihai Mitoșeru iubește din nou. Ce nu-i convine mamei lui la posibila viitoare noră

Mihai Mitoșeru a lăsat trecutul în urmă și acum iubește din nou. După un divorț greu de digerat, actorul a început o poveste de dragoste și pare că lucrurile s-au liniștit în viața lui, din punct de vedere sentimental. Mihai a fost căsătorit cu Noemi, dar ceva nu a mai mers și au hotărât să se separe. Dacă el și fosta soție au trecut peste și își văd de viață separat, se pare că îndrăgita actriță Camelia Mitoșeru, mama lui Mihai o vrea tot pe Noemi.

Camelia Mitoșeru despre iubita lui Mihai

Întrebată în direct la Antena Stars ce părere are despre noua iubită a fiului ei, Camelia Mitoșeru a spus că nu are nimic de dezvăluit pentru că nu o cunoaște pe tânără. Mai mult decât atât, îndrăgita actriță a dat de înțeles că o agreează numai pe Noemi, care i-a fost noră și cu care s-a înțeles foarte bine.

Eu am cunoscut-o pe Noemi și punct. Nu mă interesează! Să fie sănătos.Vreau nepoți, dar ce să fac dacă mi-e dragă Noemi. N-am cunoscut-o. Poate să fie foarte de treabă fata, dar n-o cunosc, a spus Camelia Mitoșeru la Antena Stars.


Shakira i-a dat fatala lui Pique. Nimeni nu se astepta sa se razbuna așa>>>>

Se pare că actrița nu este deschisă la o nouă variantă de noră și că o îndrăgește în continuare pe Noemi, fosta soție a fiului ei. Chiar ea a spus că au fost perioade în care a simțit-o mai aproape pe Noemi decât pe Mihai. Cu toate astea, Camelia Mitoșeru știe că importantă este fericirea fiului ei și susține că așteaptă să aibă nepoți.

Cumpănă grea pentru Camelia Mitoșeru

Viața a pus-o pe Camelia Mitoșeru în fața unei cumpene grele. A fost operată la cap și a stat internată mai mult timp după ce medicii i-au descoperit o tumoră la creier. Fiul ei i-a fost aproape în tot acest timp, de la diagnostic, la operație și recuperarea de după. Din fericire, totul e bine când se termină cu bine, iar Camelia Mitoșeru și-a revenit, și-a reluat activitățile zilnice, iese afară cu cățelul, iese la cumpărături și asta o face mai mult decât fericită.

Comments are closed.