Media

Mihai Petre s-a reprofilat! Cu ce se ocupă după ce a plecat de la Românii au talent

Mihai Petre este unul dintre cei mai cunoscuți dansatori din țara noastră, care se bucură de mare succes în acest domeniu. În plus, este recunoscut și pentru jurizările sale de la Românii au talent la care, însă, a renunțat. Din acest sezon, el nu va mai apărea la show-ul de talente de la ProTV, însă s-a reprofilat și speră acum la succes în mediul online.

Mihai Petre a plecat de la Românii au Talent

Mihai Petre a fost înlocuit la „Românii au talent”. Celebrul dansator, cunoscut pentru participarea la marele show de talente de la ProTV încă de la începerea acestuia, nu va mai fi prezent la masa juraților din acest sezon.

Decizia de a pleca de la ProTV nu i-a aparținut dansatorului, ci echipei de la conducere, care și-a dorit să facă ceva schimbări interesante prin aducerea unei noi persoane. Cea care l-a înlocuit esteAlexandra Dinu, actriță și fosta soție a lui Adi Mutu, cu care acesta are și ujn copil.

Momentan nu a vorbit despre alt proiect de televiziune în care să fie implicat la ProTV sau alt post și petrece mult timp cu familia și se concentrează pe Academia lui de dans.

Mihai Petre și-a făcut emisiune în online

Totuși, Mihai Petre nu a putut sta departe de fanii săi și a decis să se reprofileze. Astfel, dansatorul și-a făcut propria sa emisiune în mediul online. Este un talk-show online, unde dansatorul invită persoane celebre și discută despre diverse subiecte interesante. Prima invitată la Mihai Petre Show a fost celebra Andreea Esca.

„De miercuri încep să postez o serie de conversaţii cu oameni mai mult decât interesanți, pe care am început să o fac din vara anului trecut. Bine că nu s-a făcut anul şi am reuşit să le aduc la o formă care să îmi placă… Miercuri, la ora 10, @andreeaesca are legătura la prima ediţie din Mihai Petre Show. Pe YouTube!”, a scris artistul pe Instagram.

Comments are closed.