Media

Mihai Petre se întoarce pe micile ecrane, tot la PRO TV! Emisiunea în care va apărea

După o perioadă de pauză, Mihai Petre revine pe micile ecrane, dar nu la Românii au talent, ci la o altă emisiune celebră de la Pro TV. Mihai Petre a dat curs invitației de a participa la emisiunea Pe bune?!, prezentată de către Mihai Bobonete.

Mihai Petre se întoarce la Pro TV

Fostul jurat de la Românii au talent revine pe micile ecrane, tot la Pro TV, dar de data asta în cadrul emisiunii Pe bune?!, prezentată de către Mihai Bobonete. Dansatorul va lupta alături de Sandra Izbașa, Costi Diță și Cosmin Natanticu pentru o cauză nobilă.

Concurenții vor fi puși în dificultate încă de la prima întrebare. Pe panoul cu domenii, unde sunt ascunse întrebările trăsnite, se vor regăsi și categorii precum: „Schimbări climatice”, „Cască gura!”, „N-ai tupeu!”, „Breaking news”. Următoarea ediție a emisiunii are loc joi, de la 22:30.

Pe bune?! este o emisiune de divertisment de tip quiz-show, cu 12 runde de întrebări trăsnite, fiecare cu 3 variante de răspuns. Emisiunea poate fi urmărită pe micile ecrane luni și miercuri, de la 22.30, pe Pro TV.

Mihai Petre înlocuit cu Alexandra Dinu la Românii au talent

Mihai Petre a pierdut scaunul de jurat de la Românii au talent în defavoarea actriței Alexandra Dinu. Acum dansatorul are propria emisiune online care se numește Mihai Petre Show. În plus se ocupă și de școala de dans pe care o conduce, el fiind de profesie coregraf.

În ceea ce privește plecarea de la Românii au talent, Mihai Petre spune că asta a fost decizia producătorilor și că el s-a conformat fără discuții.

„Știam cu câteva zile înainte ca există intenția de a se schimba sensul dinamicii la masa juriului, prin aducerea unei doamne sau domnișoare. Dar n-a fost sigur…Nu ține de mine să judec asta, știu doar că asta s-a dorit. Aceasta a fost ideea principală, aceea de a obține o altă dinamică și de a stabili echilibrul acolo, în juriu”, a declarat Mihai Petre.

Fanii lui Mihai Petre îl vor revedea pe acesta la Pro Tv, joi, 11 martie 2021, de la ora 22.30.

Comments are closed.