Media

Mihai Trăistariu a recunoscut. De ce au plecat femeile din viața lui

Mihai Trăistariu este unul dintre cei cunoscuți artiști din țara noastră, care și-au început cariera în urmă cu mulți ani, dar au reușit să se mențină în topuri și să facă muzică. Nu de puțin ori a apărut în presă cu subiecte legate de viața lui sentimentală și cu scandal, chiar, dar în definitiv nicio relație nu a ajuns până la căsătorie.

De ce s-a despărțit Mihai Trăistariu de femeile din viața lui

Privind în urmă, la relațiile sentimentale pe care le-a legat de-a lungul anilor, Mihai Trăistariu spune că a avut în viața lui numai puștoaice și că de asta nu au ținut. Ele nu înțelegeau programul lui, viața de artist, deplasările dese în țară și asta a adus sfârșitul acelor relații.

Era o diferență de vârstă, am avut numai puștoaice și nu era ok, trebuia să-mi iau mai măricele, nu-mi înțelegeau programul și fuga asta a mea continuă. Înșelat n-am fost, nici nu mă cuplez cu cineva dacă simt că înșală, a declarat Trăistariu pentru Spynews.

Artistul a avut o relație serioasă și de lungă durată cu o tânără pe nume Ioana. Cei doi s-au iubit și au ajuns chiar până în punctul în care Mihai a cerut-o de soție. Din păcate, cei doi și-au spus adio după șase ani de relație.

Mihai Trăistariu a recunoscut. De ce au plecat femeile din viața lui

Mihai Trăistariu și Ioana – ruptură după 6 ani

La acea vreme, Mihai Trăistariu a cerut presei să-i ofere intimitate și să nu speculeze pe marginea acestui subiect. El a precizat că s-a despărțit de Ioana în termeni amiabili și că au rămas prieteni.

Ţin să vă anunţ că nu mai sunt împreună cu Ioana de ceva timp ! Prietenii apropiati ştiau deja asta şi ne-au respectat dorinţa de a nu povesti nimănui. Pentru că ne-am despărţit în condiţii frumoase şi am rămas prieteni… Viaţa merge înainte!, spunea atunci artistul într-o emisiune TV.

Timpul a trecut, iar rănile lui Mihai Trăistariu s-a vindecat. De la despărțirea de Ioana nu s-a mai afișat public cu nicio altă relație și s-a axat pe cariera profesională. Recent, artistul a fost invitat în emisiunea Super Neața de la Antena 1, unde a povestit cât de tare l-a afectat pandemia și cum a fost nevoită să vândă un apartament pentru a face față cheltuielilor.

Comments are closed.