Media

Mihai Trăistariu, dezamăgit de țara lui! Artistul a fost jefuit la benzinărie: “Sunt necăjit, îndurerat!”

Mihai Trăistariu este unul dintre cei mai cunoscuți artiști de la noi din țară. Celebrul interpret se bucură de mare succes în plan profesional, dar se pare că tot are parte de evenimente neplăcute. De curând, s-a simțit, pur și simplu, jefuit atunci când a mers la o benzinărie, unde a avut parte de un mare șoc.

Mihai Trăistariu, uimit de scumpirile din România

Mihai Trăistariu a vorbit la televizor despre faptul că este foarte supărat, după ce a avut parte de o experiență care l-a marcat complet. Artistul a explicat că a mers la benzinărie pentru a alimenta, dar a avut parte de un șoc: prețul combustibililor a explodat, deși în urmă cu un an costa sub 5 lei.

Artistul spune că s-a simțit pur și simplu jefuit în momentul în care a fost nevoit să plătească. Simte că nu este deloc corect ce se întâmplă și este foarte dezamăgit de țara în care trăiește.

”Supărarea mea e foarte mare, sunt necăjit, îndurerat, întristat. Eram la o benzinărie, am alimentat acolo și am plecat și m-am simțit complet jefuit. A trebuit să adaug la final că am fost jefuit chiar de bezinărie pentru că prețul bezinei și al motorinei, prețurile sunt colosal de mari și nu că nu mai fac față, că facem față cu toții, dar anul trecut nu era așa, era până în 5 lei și acum e deja 8-9 lei, aproape s-a dublat”, a spus Mihai Trăistariu la Antena Stars.

El mărturisește că la mașina lui un plin costă undeva în jurul a 430 de lei și ar fi auzit chiar și niște zvonuri că prețul ar crește și mai mult în toamnă și deja își face griji.

Mihai Trăistariu vrea transplant de corp

Trăistariu și-a șocat fanii când a vorbit despre un transplant de corp, la care fanii au înțeles că ar vrea și el să apeleze. Artistul a intervenit din nou pentru a clarifica situația, pentru că a pus toată lumea pe jar cu declarațiile sale.

Ulterior, artistul a dezvăluit că nu are de gând să-și facă nicio operație estetică acum, mai ales un astfel de transplant. Este mulțumit de felul în care arată și nu vrea să schimbe nimic la el.

Comments are closed.