Magazin

Mihai Voropchievici – cum știi că vei trăi mult. Semnele la care să fii atent

Cu toții ne dorim să trăim cât mai mult pentru că ne facem tot felul de planuri și obiective, însă niciodată nu știm cât timp avem la dispoziție ca să realizăm tot ce ne-am propus. Mihai Voropchievici, specialist în Numerologie, spune că există câteva semne care ne arată că vom avea o viață lungă.

Cum știi că vei avea o viață lungă

Invitat în emisiunea Adevăruri ascunse, de la Antena 3, Mihai Voropchievici a vorbit despre semnele care ne arată că vom trăi o viață cât mai lungă. Ne putem da seama de asta doar analizându-ne comportamentul și stilul de viață.

Numerologul spune că regula numărul 1 este să avem o viață echilibrată și să ne păstrăm o greutate corporală normală.

Persoanele care merg repede au o viață mai lungă decât cele care nu au un mers grăbit. Iată ce spune Mihai Vorpochievici despre acest aspect:

Se spune că e dovedit științific, pentru că mersul mai repede ce face? Faci cardio, iar dacă faci 2 metri – 3 metri pe secundă, adică ai un mers mai alert, nu faci altceva decât să îți activezi starea de bine Inima pulsează mai mult sânge, totul se primenește, se oxigenează, starea de sănătate e extraordinară, a spus numerologul.

Alimentația este un alt criteriu după care ne putem da seama dacă vom avea o viață lungă. Mihai Voropchievici spune că este foarte important să consumăm legume și chiar și cun pahar cu vin roșu/zi, care va funcționa pentru corpul nostru, ca o doctorie.

Durata vieții este influențată de emoții

Emoțiile pot influența sănătatea și aceasta ne poate asigura o viață lungă și frumoasă. Numerologul spune că emoțiile negative influențează procesul de îmbătrânire.

Cei care socializează, au prieteni, sunt persoane deschise, au șanse să ducă o viață lungă, în detrimentul celor singuratici și introvertiți.

A învăța să zâmbești, aduce un strop de bucurie zilnică în viața ta, este pentru tine benefic și este și pentru cel din fața ta. Cu cât ești mai educat, cu atât trăiești mai mult. Cu cât neuronul e pus la treabă, citești, pregătești, studiezi, cunoști, curiozitatea aceea, dorința de instruire și pregătire, a mai spus Mihai Voropchievici.

În concluzie, specialistul spune că optimismul este pilula fericirii și rețeta unui ten frumos, pentru că la oamenii optimiști, frumusețea din interior se transpune pe chip.

Comments are closed.