Magazin

Mihai Voropchievici: cum vor fi afectate femeile de Eclipsa de Soare și Mercur Retrograd

Pe 10 iunie este Eclipsă de Soare și Mercur retrograd, două fenomene care vor afecta serios zodiile. Numerologul Mihai Voropchievici a vorbit la Antena 3 despre faptul că efectele eclipsei se vor simți încă trei săptămâni de acum înainte.

Eclipsa de Soare și Mercur retrograd. Cum vor fi afectate femeile

În emisiunea Adevăruri Ascunse de la Antena 3, numerologul Mihai Voropchievici a spus cum vor fi afectate femeile de Eclipsa de Soare și de Mercur retrograd.

Astfel, femeile vor fi irascibile, vor căuta nod în papură, vor căuta argumente și vor vedea în jurul lor numai neajunsuri. În același timp, domnii vor fi afectați pe partea de comunicare.

Efectele celor două fenomene din 10 iunie se vor resimți încă trei săptămâni de acum înainte.

Eclipsa parțială de soare, se vede un pic din nordul țării. Afectează mai mult bărbații în comunicare. Nu mințim, spunem clar ce vrem, altfel Mercur care e retrograd ne produce neajunsuri. E valabil și pentru doamne. Vom simți efectele barierelor puse si profesional, și sentimental, încă 3 săptămâni. Piere cheful de dragoste la femei, sunt irascibile, refuză tot, caută argumente inventate, a spus Mihai Voropchievici.

La ce oră va putea fi observată Eclipsa de Soare

Eclipsa de Soare. Joi, 10 iunie 2021 are loc Eclipsa inelară care apare atunci când Soarele și Luna sunt aliniate exact cu Pământul, iar diametrul aparent al Lunii este mai mic decât cel al Soarelui.

Din Soare se mai vede doar marginea, în formă de inel strălucitor ce înconjoară Luna întunecată. Eclipsele de Soare inelare sunt evenimente astronomice rare.

Eclipsa din 10 iunie începe, cel mai devreme, la ora 13:17, în nord-vest, și va avea ca acoperire maximă 2,1% din discul Soarelui.

Specialiștii recomandă celor interesați să observe acest fenomen, să folosească un filtru special, denumit Mylar, sau cel mai dens filtru de sudură.

Eclipsa de Soare se va vedea ca parțială din jumătatea de nord a țării noastre.

Comments are closed.