Magazin

Mihai Voropchievici latura ascunsă a fiecărei zodii

Mihai Voropchievici a explicat care sunt puterile magice ale zodiilor în funcție de prezenta lui Venus. Este vorba de partea întunecată a fiecărei zodii.

Berbec

Berbecul este mai puțin „vrăjitor”, dar nu are atuurile partenerei, aici este vorba de bărbați. Femeile Berbec dacă au pus ochii pe cineva le cade cu tronc, ele vreau și pot au un magnet al lor.

Partea ascunsă a taurilor este că le place să se mute dintr-un parteneriat în altul, dacă pasiunea și dragostea e la cote înalte este vrăjitoarea pasiunii. Spaima bărbaților.

Taur

Taurii sunt înebunit după flori, grădină, pasiunea lor este mare în acest domeniu. Sunt buni executanți și muncitori, dar au grijă să sădescă și valorifice tot ce au înjur.

Prietenii și familia adoră taurii pentru modul lor de a fi, iar latura lor ascunsă este că are capacitatea de a face să înflorească a oamenii din jur.

Gemeni

Gemenii au o energie uneori obositoare și o abilitate de a schimba major lucrurile din jurul lor. Pot părea ciudați care nu sunt înțeleși de restul lumii, pentru că energia lor debordantă pare fară limită.

Partea ascunsă a gemenilor este energia, care le este de folos când vine vorba de certuri, locul de muncă, familie, pe toate planurile. Dacă au chef să monopolizeze o pot face fară probleme.

Rac

Tradiționalul Rac tot ce face cu latura lui ascunsă și-o transpune pe sporul casei. Le plac tot felul de soluții pentru a pregăti tot ce este necesar pentru ca familia să fie bine.

Racii au darul de a comunica cu animalele pentru care să străduiesc să facă ceva bun și pentru acestea. Latura lor ascunsă este talentul deosebit la gătit, prin care atrag oamenii în jurul lor.

Leu

Leii au abilitatea deosebită de a capta atenția, de a face oamenii să se întoarcă după ei. Sunt îndrăgostiți de cristale, pietre prețioase, bijuterii, iar prin astea își arată latura ascună care este captarea atenției persoanelor de care sunt intersați.

Feicoară

Fecioarele sunt mai distante, iar latura lor ascunsă este timiditatea. De multe ori rămân necăsătoriți. Cel mai mare dușman al feciorelor sunt chiar ele, pentru că dorința asiduă de perfecțiune, îi face să piardă din traiectorie.

Balanță

Balanțele sunt avide după cultură, iar latura lor ascunsă le face să folosească asta. Le place să fie prezente în conflicte pe care le pot rezolva, de dragul binelui.

Confortul este prioritatea Balanțelor, care dacă sunt scoase din comoditatea lor din artiști ai familiei.

Scorpion

Zodia misterelor, secretelor și a laturilor ascunse. Nu poți să știi niciodată ce gânduri au, dar sunt majoritatea în sens bun.

Latura lor ascunsă este că nu poate fi controlat în profunzime, fiind vrăjitorul nopții, foarte greu de cunoscut cu adevărat. De multe ori scorpionii fac o conjuncție fantastică cu luna, în scop benefic.

Săgetător

Energia debordantă pe care o ai și utilizezi produce un răsunet care se răspândește foarte repede printre cei care-i înconjoară.

Înțelepciunea ta este trâmbițată în schimb, iar atuul de a vedea înainte ce urmează să se întâmple este în favoarea ta.

Capricorn

Latura ascunsă a capricornilor este perfecțiunea, ordinea și curățenea sunt cele mai importante în viața lor.

Sunt persoane tradiționale carora le place să fie împământăminte în reguli și totul să decurgă după ele.

Vărsător

Se înconjoară de oameni care au o latură pozitivă, care atrage foarte mulți oameni împrejurul lor.

Pești

Una din cele mai ascunse părți ale peștilor care par foarte evidente, dar niciodată nu vom știi partea lor adevărată, este atuul de a atrage foarte ușor oameni în jurul lor.

Peștii „vânează” oamenii care li se par intersanți și-i intergrează rapid în viața lor, a spus Mihai Voropchievici la Antena 3, în emisiunea Adevăruri Ascunse.

Vezi șiLidia Fecioru: Femeile care divorțează la 40 de ani, nu se mai recăsătoresc și se trezesc la 60

 

Adrian Olănescu
Adrian Olănescu este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV și mai apoi a lucrat la Știrile Pro TV. Dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.

Comments are closed.