Magazin

Mihai Voropchievici, previziuni numerologice exacte. Totul despre karma zilei tale de naștere

Mihai Voropchievici este unul dintre cei mai cunoscuți numerologi, care abordează tot felul de subiecte despre acest domeniu și astrologie. Aflăm de la el că data noastră de naștere spune totul despre karmă. Vezi care este karma ta și la ce trebuie să fii atent.

Data de naștere și Karma

Conform lui Mihai Voropchievici,  numărul karmei se obține scăzând din data zilei de naștere 1. Astfel, aduni cifrele zilei de naștere astfel încât să obții una de 1 la 9 și, apoi, tot ce rămâne de făcut este să te concentrezi pe semnificație.

Dacă ai karma 0, înseamnă că ai o karmă curată și te afli la prima încarnare. Nu ai apucat să faci greșeli mari și ai oportunitatea de a începe o viață fără defecte specifice.

Vezi și: Ce spune inițiala prenumelui tău despre tine. Ce fel de personalitate ai

Karma nr. 1 înseamnă independență, individualism, acțiune. În viața anterioară ai fost dependent de ceilalți, ai cerut aprobarea pentru tot ce voiai să faci, dar acum ești singur și sigur pe forțele tale și te descurci în orice situație.

Karma numărul 2 spune despre oameni că nu au reușit să se impună într-o viață anterioară și acum simt nevoia de afirmare, vor să aibă cât mai mulți oameni sub conducerea lor și să demonstreze cât sunt de puternici.

Karma numărul 3. Aceștia nu au utilizat creativitatea într-o viață anterioară. Trebuie să fie deschiși, liberi, creativi, să recupereze tot ce au pierdut înainte și să profite de resursele lor.

Karma numărul 4. Aceasta e karma de muncă. Oamenii aceștia sunt extrem de ordonați, le place munca și nu se lasă niciodată până când nu ajung acolo unde și-au propus.

Karma cu numărul 5 revine unor persoane care nu au deloc încredere în ele și au pierdut mult într-o altă viață. Au realizat prea târziu că ar fi trebuit să facă anumite lucruri și acum regretă.

Totul despre Karmă

Karma numărului 6. Aceștia au ignorat responsabilitățile familiale și acum nu reușesc să aibă deloc o relație bună cu cei dragi. Karma se va răzbuna pe ei și le va răpi o persoană la care țineau foarte mult.

Karma numărul 7. Ei nu au reușit într-o viață anterioară să evolueze spiritual și acum au adunat multe frustrăti. Nu au crezut în Dumnezeu și acum au părerea obsesivă că Acesta este împotriva lor.

Karma numărul 8. Oamenii aceștia nu au folosit cum trebuie banii într-o existență trecută și acum au devenit foarte risipitori. Nu se gândesc că resursele lor nu sunt pentru totdeauna și cheltuiesc mai mult decât au.

Karma numărul 9. Aceștia au evitat să îi ajute pe alții într-o existență anterioară și nu au pre mulți preteni. Au reușit să înlăture de lângă ei multe persoane și acum se luptă cu singurătatea.

Comments are closed.