Magazin

Mihai Voropchievici: rune 8-15 martie 2021. Fecioarele au o săptămână grozavă!

Numerologul Mihai Voropchievici prezintă runele pentru săptămâna viitoare. Horoscopul 8-15 martie 2021 realizat la emisiunea Adevăruri ascunse de la Antena 3 prezintă bucuriile săptămânii pentru fiecare zodie! Voropchievici a realizat previziuni personalizate pentru fiecare zodie.

Horoscop 8-15 martie Rune Mihai Voropchievici

Află horoscopul runelor realizat în premieră de Mihai Voropchievici. Numerologul explică faptul că ne așteaptă o săptămână cu o energie malefică. Este important ca fiecare zodie să-și găsească lumina interioară pentru a depăși provocările. Cu toate acestea, nativii vor primi și bucurii, care le vor ajuta sufletul.

Berbecul are o săptămână ușoară

După o săptămână provocatoare, trebuie să lași în urmă problemele din trecut. Urmează o săptămână mai bună și mai eficientă.

Taur primesc de la Rune orice își doresc

Taurii care vor să înceapă o viață nouă află că Runele sunt alături de ei. Urmează o revigorare și o renaștere pe toate planurile. Înfloresc ca un boboc, nu își pot dori o săptămână mai împlinită.

Pentru Gemeni, apare înțelepciunea

Gemenii au o rună ce îi ajută să își schimbe tactica. Soluția este în mâinile lor și vor reuși să privească altfel o problemă din viața lor.

8-15 martie: săptămâna schimbării pentru Rac

Vin multe schimbări acasă, dar mai ales una uriașă. Este vorba despre o schimbare în bine, cu reușite multe. Apar gânduri foarte bune.

Leul primește fertilitate

Leul are o săptămână de fertilitate și de belșug. Vin banii, dar există și posibilitatea unor vești bune pe planul familiei și al relațiilor.

Fecioara va întâmpina schimbări

Schimbări mari: o mutare din casă sau una din serviciu. Este o săptămână grozavă, în care apar vești minunate. Vei acționa favorabil în scopurile tale.

Balanța va pune punct

Balanța va fi mai atentă în ceea ce zice, vei fi mai misterios. Ai decis să nu mai împărtășești cu oricine din viața ta.

Scorpionul o să o decizie

Trebuie să-ți mobilizezi toate forțele ca să te cunoști mai bine. Ai nevoie să îți descoperi poziția acasă, la locul de muncă și în societate, pentru a fi câștigat.

O săptămână de protecție astrală Săgetător

Săgetătorul are o săptămână de protecție divină. Deși multă lume îl privește cu ochi răi, astrele sunt de partea lui. Dacă ești născut în acest semn, poți face tot ce vrei.

Runele aduc mesaje pentru Capricorn

Este o perioadă a comunicării. Vei primi un mesaj foarte important, pe care nu trebuie să îl ratezi. Fii atent la semnele din jurul tău.

Vărsătorul e sfătuit să învețe să se exprime

Încetează să mai ții în tine problemele. Discută cu cei din jur, mai ales cu cei din familie, pentru a renunța o situație. Reunește un consiliu de familie

O săptămână a cadourilor pentru Pești

Bani, vești bune și cadouri. Cadou surpriză sau o sumă de bani importante. Este foarte bine pentru acești nativi.

Leacul săptămânii de Lidia Fecioru

Tot în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse de la Antena 3, Lidia Fecioru a vorbit despre un sfat băbesc pentru vindecare. În această săptămână, Fecioru a vorbit despre planta rostopască.

“Rostopasca se citește în rusă curățenia trupului. Rostopasca este foarte bună și pentru îndepărtarea deochiului și pentru îndepărtarea blestemelor din corpul uman. Se face o baie cu această rostopască (…) Chiar și pentru bebelușii care au probleme cu băicica, se face un ceai și se pune în apă. Nu mult, 100 de grame de infuzie se pune în cădiță. “, explică Lidia Fecioru.

Un ceai de rostopască după rețeta Lidiei Fecioru se face din 100 grame de rostopască la 3 litri de apă. Bioenergeticianul spune că atunci când facem infuzia de rostopască trebuie descântată. Cât facem licoarea, îi spunem ce vrem să vindece. Apa este purtătoare de energii și va avea un efect mai puternic.

Să avem grijă să nu vorbim cu nimeni după ce am făcut această baie, ca să aibă timp să lucreze.

Furtună Cristiana
Experiență de 10 în presa din România. Reporter și redactor la o televiziune locală din Galați, iar după ce a descoperit presa online, a ocupat mai multe poziții la publicații online: redactor, social media manager, editor coordonator.

    Comments are closed.