Magazin

Mihai Voropchievici, totul despre cifra destinului. Ce calități are fiecare zodie, în funcție de acest detaliu important

Mihai Voropchievici este unul dintre cei mai cunoscuți numerologi de la noi din țară. Specialistul a vorbit acum despre ce indică cifra destinului despre noi. În funcție de aceasta aflăm ce defecte avem, dar și cu ce calități am fost înzestrați.

Cifra destinului și atributele noastre

Numerologul Mihai Voropchievici a vorbit, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse de la Antena 3, despre calităţile şi defetele în funcţie de cifra de destin. Adunăm cifrele din data noastră de naștere până când obținem una singură, iar Dacă ajungem la 11 și 22, le lăsăm așa.

Despre cei cu cifra 1 se spune că sunt extrem de egoiști și impulsivi, având tendința să îi manipuleze pe ceilalți. Totuși, sunt foarte Ambițioși, au o personalitate puternică și au mare încredere în propriile lor puteri.

Vezi și: S-au schimbat zodiile. Iată cum te influențează descendentul, nu ascendentul, în iubire și relații. Horoscop special

Cei cu cifra destinului 2 au tendința de a da vina pe ceilalți și depind de cei din jurul lor prea mult. Sunt buni conducători de echipă și se descurcă foarte ușor în situații dificile.

Pentru cifra 3, calitățile sunt pofta de viață, optimismul și sociabilitatea, în Timo ce defectele care îi reprezintă sunt frivolitatea și schimbarea bruscă de temperament.

Cei reprezentați de cifra 4 sunt rigizi și încăpățânați, dar și foarte închiși față de ceilalți. Calităţi: sunt buni, muncitori, corecţi, oneşti, hotărâţi şi duc la bun sfârşit orice.

Cifra destinului 5 îi determină pe oameni să sară de la o idee la alta și sunt foarte înclinați spre vicii. Totuși, sunt liberi, aventuroși și se adaptează ușor la orice situație.

Ce spune cifra destinului despre noi

Pentru cei cu cifra 6: amestecă responsabilitatea cu dominarea de multe ori, dar sunt generosi, deschiși la minte și foarte concentrați pe bunurile materiale.

Cei reprezentați de cifra 7 sunt antisociali și nu comunică deloc cu cei din jur. Totuși, sunt rezervați, perfecționiști si Ambițioși.

Cifra 8 aparține unor oameni obsedați de bani și bogăție. Totuși, le place confortul, au încredere în ei și lucrează foarte calm și realist.

Cifra 9: persoane sensibile, cu o atitudine negativă și lipsite de implicare. Sunt foarte romantice și au un spirit de sacrificiu mare.

Dacă cifra destinului tău este 11, ai probleme de concentrare și visezi mai mult decât să acționezi. Totuși, ești deschis la muncă, vrei să înveți mereu ceva nou și lucrezi bine în echipă.

Cât despre 22, Sunt foarte egoiști și nu își folosesc deloc abilitățile la capacitate maximă. Totuși, sunt lideri foarte buni și dau tot ce au mai bun ca să-și conducă echipa.

Comments are closed.