Magazin

Minerva anunță două evenimente majore în luna iulie! Horoscop special

Astrologul Gabriela Dima, cunoscută sub numele de Minerva a făcut previziuni astrologice deosebit de importante pentru următoarea perioadă care se anunță tensionată financiar. Se vor întâmpla multe, pentru că Planeta Marte va face ravagii pe casa banilor.

Horoscop Minerva – iulie 2022

Minerva anunță că vine o lună foarte interesantă în care mai multe planete își schimbă semnul, și în special planete personale. Celebrul astrolog a fost invitat în emisiunea lui Cristian Brancu de la Prima TV.

Două evenimente vor fi majore în luna iulie 2022. Pe 28 iulie Jupiter intră în retrogradare până pe 23 noiembrie, iar pe 31 iulie, Uranus face conjuncție cu Nodul Nord – o conjuncție foarte strânsă ce poate provoca mișcări de stradă.

Atenție mare la lunile August, Septembrie, Octombrie, Noiembrie. Minerva ne sfătuiește ca în aceste luni să fim mai ponderați, mai liniștiți, pentru că lucrurile pot degenera cu ușurință.

Pe data de 5 iulie planeta Marte intră în zodia Taur, iar atenția va fi axată pe siguranță materială.

Cei care-și doresc să-și cumpere o casă, un teren, un apartament, sau să înceapă construcția unei case, sau o afacere în domeniul construcțiilor, acum este momentul, cu Marte în Taur, susține Minerva.

Planeta Venus intră în zodia Rac, pe 5 iulie

Celebrul astrologul a dezvăluit că în aceeași zi cu Marte, Planeta Venus va intra în zodia Rac. Acele cupluri care erau pe punctul de a se despărți, se vor împăca, dar vor apărea și foarte multe aventuri. Venus în Rac ne face mai legați de casă, de familie, vom simți nevoia de a proteja. Vom găsi soluții la problemele pe care le avem în casă, la problemele relaționale.

Vom avea, de asemenea, o Lună Plină în Capricorn, când vom vedea ce am semănat pe 2 ianuarie când a fost Lună Nouă în Capricorn. Dacă nu ne-a ieșit ceea ce ne-am propus, ne pregătim pentru Luna Nouă care va fi în Leu – pe 26 iulie.

Venus intră în Rac pe 19 iulie, iar Mercur intră în Leu- foarte multă gândire, dar și foarte multă superficialitate. Nu scăpați amănunte din vedere, pentru că acele amănunte vă pot costa locul de muncă, în special pentru Gemeni.

Comments are closed.