Știri

Ministrul Muncii, mesaj important de 1 mai ziua Muncii. Marius Budăi face un apel disperat la români: “Asistăm cu toții la distrugerea…”

Românii sărbătoresc una dintre cele mai importante zile din an: ziua Muncii. Acest eveniment are loc mereu la data de 1 mai, iar toată lumea este liberă acum, cu câteva excepții. Marius Budăi, ministrul Muncii, a făcut și el un anunț important cu această ocazie și le-a transmis numai bine românilor.

Ministrul Muncii, tot mai optimist de 1 mai

Ministrul Muncii și Solidarității Sociale, Marius Budăi, a scris un mesaj important pe rețelele sociale, duminică dimineața, chiar de 1 mai. Printre altele, a vorbit și despre criza actuală de pe piața muncii, cu care România se confruntă mereu.

Partea economică a României a fost aspru afectată de pandemie timp de doi ani, la fel și ziua Muncii, care nu a putut fi sărbătorită cum se cuvine din cauza restricțiilor. Se pare că acum, un alt impediment în reprezintă războiul, pe care cu toții îl simțim zi de zi și care ne va afecta considerabil în viitor.

Ministrul Muncii consideră că războiul îi va lovi dur pe cei mai vulnerabili, dar le cere tuturor să fie solidari și să îi ajute pe semenii lor aflați la nevoie. Mai mult decât niciodată, trebuie să fim uniți și responsabili.


Shakira i-a dat fatala lui Pique. Nimeni nu se astepta sa se razbuna așa>>>>

„Dacă în ultimii doi ani Ziua Internațională a Muncii a fost umbrită de restricțiile dure impuse din cauza pandemiei de Covid-19, în acest an, deși avem libertatea de a fi împreună, resimțim efectele războiului. Asistăm cu toții la distrugerea a zeci, sute de mii de locuri de muncă, de întreprinderi și de vieți.

La fel ca și criza generată de pandemie, criza din piața muncii cauzată de război va lovi cel mai puternic în persoanele cele mai vulnerabile. În aceste momente, mai mult ca oricând, trebuie să fim solidari și să rămânem centrați pe nevoile oamenilor afectați cel mai puternic de efectele pandemiei ori ale războiului”, a scris Marius Budăi, duminică dimineață, pe Facebook.

Ministrul este, totuși, optimist și crede că această criză va aduce și efecte pozitive, noi oportunități pe care să le explorăm și exploatăm.

Comments are closed.