Media

Minodora, la un pas de divorț. De ce a luat artista această decizie

Minodora este una dintre cele mai iubite artiste de la noi din țară. Celebra interpretă se bucură de mare succes, are o mulțime de fani și piesele sale sunt ascultate și ocupă locuri în topurile românești, dar nu i-a mers mereu la fel de bine în plan sentimental. Manelista a fost la un pas de divorț.

Minodora, adevărul despre căsnicia ei

Minodora și Liviu sunt căsătoriți încă din 2009 și mereu au pozat în cuplul perfect. Din exterior, relația lor pare perfectă, dar se pare că între ei au existat probleme care au făcut-o pe artistă să se gândească la despărțire. Minodora recunoaște că a fost la doar un pas de divorț, dar ceva a întors-o din drum.

Minodora și Liviu sunt foarte fericiți acum și se înțeleg bine din toate punctele de vedere.Totuși, au întâmpinat momente dificile, fiind la un pas de despărțire. Manelista susține că problemele au apărut după ce s-a născut fiul lor, când lucrurile dintre ei s-au schimbat complet.

Conform acesteia, Liviu nu-i mai oferea atenția de care avea nevoie, se răcise foarte mult și nu se mai regăsea alături de acesta. Din acest motiv, Minodora s-a gândit să divorțeze de soțul ei, dar acesta a implorat-o să rămână în viața lui, pentru că nu poate concepe să trăiască fără ea.

“După ce l-am născut pe Marco, 8-9 luni spre un an și ceva… m-am gândit să divorțez. A fost o perioadă de un an și jumătate, în care Liviu era foarte rece cu mine. El era de vină. El este un tip introvertit, dar am trecut de perioada aia. I-am spus că vreau să divorțăm și s-a pus în genunchi în fața mea și a început să plângă. El a zis că nu admite ideea, că își face casă lângă noi să ne fie aproape’, a declarat Minodora.

Minodora a fost bătută și înșelată

Cei doi au reușit să treacă peste toate provocările întâmpinate, iar acum au o căsnicie fericită și vedeta se declară mândră că are un așa soț. Sinceră din fire, Minodora a recunoscut că a fost într-o relație toxică, cu un partener agresiv.

Minodora se mândreşte cu o căsnicie fericită şi un soţ care o iubeşte enorm, dar a avut și relații nefericite. Înainte de a se căsători, a fost cu un bărbat care a agresat-o fizic, a făcut-o să sufere mult și a înșelat-o.

Comments are closed.