Media

Minune pentru Celia. Artista și-a dorit mult, iar rugăciunile i-au fost ascultate

Celia este pe cale să-și îndeplinească cea mai mare dorință. Artista s-a rugat mult să rămână însărcinată pentru a doua oară, și se pare că rugămintea i-a fost ascultată. Artista este însărcinată, iar peste câteva luni va da naștere celui de-al patrulea membru al familiei. Celia și soțul ei mai au un băiețel în vârstă de șapte ani.

Celia este însărcinată pentru a doua oară

Potrivit Fanatik, artista în vârstă de 37 de ani va deveni mamă pentru a doua oară la începutul anului viitor. Deși sarcina este într-un stadiu destul de avansat, artista este foarte discretă, dar nu pentru că nu ar vrea să împărtășească bucuria cu fanii ei, ci pentru că vrea să se asigure că totul decurge cum trebuie.

Nu pot să vorbesc acum, dar mulțumesc pentru felicitări, le-a spus Celia celor de la Fanatik.

Celia a trecut printr-o mare cumpănă în urmă cu trei ani

Reticența Celiei este de înțeles dat fiind trecutul greu care a marcat-o pe viață. În urmă cu trei ani, artista a pierdut o sarcină și a trecut atunci prin momente cumplite. Greu și-a revenit pentru că își dorea mult încă un copil, dar s-a resemnat cu gândul că așa a fost să fie.

Sarcina apăruse într-o perioadă grea pentru întreaga familie, pentru că soțul ei își pierduse tatăl, iar tristețea le-a fost alinată însă pentru foarte puțin timp.

Iată că rugăciunile i-au fost ascultate și la trei ani de la această pierdere, Dumnezeu a bucurat-o cu o nouă sarcină.

Celia și soțul ei formează unul dintre cele mai discrete și solide cupluri din showbiz. Cei doi s-au căsătorit în 2013 și au împreună un băiețel în vârstă de șapte ani.

După ce au făcut naveta București – Australia, soțul ei fiind fiul unor emigranți români în Australia, cei doi au decis să se stabilească în România unde le este foarte bine.

Comments are closed.