Media

Mioara Roman intră din nou în sala de operații. Ce se întâmplă acum cu mama Oanei Roman

Mioara Roman nu mai scapă de mersul la medici. Mama Oanei Roman va intra din nou în sala de operații, de această dată pentru o problemă de sănătate mai veche, care acum s-a acutizat. Recent, fosta soție a lui Petre Roman a fost operată de colecist.

Mioara Roman din nou pe masa de operații

Mioara Roman va fi supusă unei noi intervenții chirurgicale pentru rezolvarea unei probleme de sănătate cu care se confruntă de mai mulți ani. Se pare că acum s-a acutizat, iar operația a devenit absolut necesară.

Mama Oanei Roman va fi supusă unei intervenții cu laserul. Femeia în vârstă de 80 de ani are un punct de grăsime care s-a infectat și care trebuie operat cât mai repede. Din fericire este vorba despre o operație cu laserul în urma căreia, Mioara Roman are toate șansele să se recupereze rapid.

Cea care se ocupă îndeaproape de Mioara Roman este chiar fiica ei cea mică – Oana Roman. Ea are grijă ca mama ei să-și rezolve problemele de sănătate și să fie îngrijită corespunzător. De altfel, Oana a fost cea care a vorbit despre această nouă intervenție la care va fi suspusă fosta soție a lui Petre Roman.

Din păcate, trebuie să-i mai fac o mică intervenție. A făcut un punct de grăsime care s-a mărit, s-a mărit, și, pentru că nu m-am dus la timp cu ea să-l scoată, a început să se infecteze și trebuie tăiat cu laserul. Până atunci, trebuie să facă un tratament cu antibiotic, a spus Oana Roman pe Instagram.

Mioara Roman se confruntă și cu alte probleme de sănătate. Mama Oanei Roman are afecțiuni cronice, dar și un Parkinson destul de agresiv. În urmă cu câteva săptămâni, femeia a fost operată de colecist, după ce a ajuns de urgență la spital.

Intervenția laparoscopică a decurs bine, iar în scurt timp, Mioara Roman s-a întors în sânul familiei. Din nefericire, aceasta este nevoită să revină pe patul de spital, însă pentru o intervenție mult mai ușoară.

Comments are closed.