Media

Mioara Velicu, adevărul despre operațiile estetice. Artista a recunoscut: “Nu mai pot de acum!”

Mioara Velicu este una dintre cele mai cunoscute interprete de muzică populară de la noi din țară. Artista este foarte iubită de o mulțime de oameni, care o apreciază atât pentru talentul ei, dar și pentru felul în care arată. Mulți cred că a apelat la ajutorul operațiilor estetice, motiv pentru care a decis să spună adevarul acum.

Mioara Velicu, naturală complet

Mioara Velicu se numără printre cele mai iubite artiste de la noi din țara. Celebra interpretă de muzică populară a ajuns la venerabila vârstă de la 78 de ani. Deși vremea a trecut, se pare că vedeta se ține bine și arată la fel ca in anii buni. Are grijă de ea și mulți o apreciază pentru asta.

Vezi și: Mioara Velicu, răpusă de durere! Încă un deces o zguduie pe marea artistă

Deși este apreciată pentru cum arată, sunt si mulți cârcotași care spun că aspectul nu ar fi unul natural. De multe ori s-a spus că ar fi apelat la ajutorul operațiilor estetice pentru a ajunge să arate așa, dar adevarul ar fi cu totul altul.

Artista spune că nu a apelat la intervenții nici măcar când era mai tânăra, iar acum este complet contra. Susține că vrea să apăra naturală în fața publicului, pentru a nu ajunge de nerecunoscut.

“Operații estetice? Doamne Ferește! Nu vezi câte riduri am! Nu pot pentru că nu mai am vârsta. Lumea mă știe așa și chiar dacă uneori televizorul scoate în evidență foarte multe, chiar dacă nu sunt la fel, adică chiar dacă nu sunt așa adânci ridurile…”, a declarat Mioara Velicu pentru FANATIKFANATIK.RO.

Scena și publicul o țin mereu tânără

Cât despre succesul ei, este convinsă că totul se trage de la mama sa. Aceasta era la fel de talentată și succesul s-a moștenit. Este fericită că pandemia a trecut și poate fi din nou alături de cei care o iubesc și care o păstrează mereu tânără și în putere.

Mioara Velicu a mărturisit, pentru aceeași sursă, că are o pensie frumoasă, cu care se descurcă foarte bine. Mai exact, încasează lunar 4000 de lei de la stat, dar mărturisește că mulți dintre colegii săi sunt neîndreptățiți și au venituri prea mici, cu care nu pot trăi decent.

Comments are closed.