Media

Mirabela Dauer împlinește azi 74 de ani. Ce regrete are artista până la această vârstă

Mirabela Dauer a ajuns la frumoasa vârstă de 74 de ani. Artista are o mulțime de fani, este iubită și continuă să-și facă meseria așa cum trebuie, de dragul muzicii. Astăzi își serbează ziua de naștere, iar mâine va urca pe scenă, unde se simte cel mai bine. Celebra cântăreață vorbește și despre cele mai mari regrete ale sale.

Mirabela Dauer se sărbătorește pe scenă

Mirabela Dauer este una dintre cele mai iubite artiste din țara noastră. Cântăreața a avut o viață plină de peripeții, cu urcușuri și coborâșuri, dar acum se bucură de liniște și de vârsta frumoasă la care a ajuns. Este recunoscătoare pentru tot ce are și îi mulțumește lui Dumnezeu pentru tot.

Ca în ultimii ani, probabil că ea nu își va sărbători ziua într-un mod special, ci va sta liniștită acasă și se va relaxa sau va merge în turnee, așa cum îi place. Ea este mai mereu singură și nu și-a văzut fiul de o perioadă lungă de timp și nici măcar la telefon nu vorbesc.

Sâmbătă, Mirabela Dauer este invitatul special al spectacolului muzical “Un cântec… o glumă”, la Teatrul de Revistă Constantin Tănase. Iar ocazia este într-adevăr specială, căci, vineri, pe 9 iulie este chiar ziua artistei.

Mirabela, despre cea mai mare greșeală

Mirabela Dauer a fost mereu asumată și nu s-a plâns, deși a avut multe probleme și viața ei nu a fost deloc ușoară. Totuși, artista mai are și momente în care se gândește la probleme și la ce ar fi putut schimba.

Cântăreaţa a mărturisit că cea mai mare greşeală a vieţii sale a fost cel de-al doilea mariaj, cu Dan Traian Popovici, un regizor de montaj din Televiziunea Română.  Artista a trăit un adevărat coşmar în timpul celei de-a doua căsnicii, care a durat din 1972 până în 1980.

Ea regretă că a acceptat bătăile inimaginabile ale acestuia și că i-a dat prea multe șanse. A fost bătută și umilită chiar și când era însărcinată, dar și după naștere. Niciodată nu a dat dovadă de compasiune față de ea.

„Popovici era un băiat foarte intelgent. Am ţinut mult la el. Chiar l-am iubit, de aceea am făcut un copil cu el. Toţi prietenii mei au fost împotriva acestei căsătorii, mai ales cei din TVR, care îl cunoşteau bine. Tudor Vornicu n-a mai vorbit cu mine doi ani. Dar mie nu mi-a păsat atunci“, mărturisea Mirabela Dauer.

Comments are closed.